2777
2789
عنوان

باکس گل

176 بازدید | 15 پست

اینو اگ بخوام بخرم برای تولد. مامانم چقد پام در میاد؟ 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

گرونن بنظرم خودت درست کن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رز فک کنم ۲۰ تومنه شاید بیشتر 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

۵۰۰ به بالا

سلام😊 این کاربری میشه گفت مال دو نفره اما بیشتر برای کمک به دختر خالم اگه سوالی چیزی داشت بپرسه هست اما با نظارت ❤ تاپیک میزنه من بیشتر تو تاپیکا شرکت میکنم☺💏
گرونن بنظرم خودت درست کن

چجوری؟ باکسش رو جدا میفروشن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

رز از ٥هست ب بالا هلندي ٢٠ باكسشم ٥٠تومن

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خود باکس حدود هفتاد هشتاد هر شاخه گلم بیس تومن تزیینشم بیس تومن حالا حساب کن البته شیراز اینجوری

منم شیرازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ی یک ماه پیش ی باکس رز ۳۶ تایی نزدیک به یک و صد شد

سلام😊 این کاربری میشه گفت مال دو نفره اما بیشتر برای کمک به دختر خالم اگه سوالی چیزی داشت بپرسه هست اما با نظارت ❤ تاپیک میزنه من بیشتر تو تاپیکا شرکت میکنم☺💏
چجوری؟ باکسش رو جدا میفروشن؟ 

اره باکسش همون باکسای معمولیه

زیر گلا هم اسفنجه

گل هم میخری هرچقدر خواستی کوتاهشون میکنی بعد گلا رو میذاری تو اسفنج

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸