2777
2789
عنوان

🌸🙏چله ازدواج🙏🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 499 پست
رباب ، رقیه ، سمیه 

پایان چله 🙏🙏🙏

ان شاا...ازدواج خوب باعاقبت بخیری نصیبتون بشه 🤲🤲🤲

چه اونایی که ادامه دادن چه اونایی که انصراف دادن  به نیتتون خونده شده تو این چهل روز اسمتون اورده شده 🌺🌺🌺🌺

به برکت سوره مریم ازدواج خوبی داشته باشید ان شاا‌...با خواست و صلاح خدا 🙏🙏🙏🙏🙏

رباب ، رقیه ، سمیه 

پایان چله 🙏🙏🙏

چه اونایی که ادامه دادن چه اونایی که انصراف دادن  به نیتتون خونده شده تو این چهل روز اسمتون اورده شده 🌺🌺🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسمم محدثه 

پایان چله 🙏🙏🙏

پایان چله 🙏🙏🙏 ان شاا...ازدواج خوب باعاقبت بخیری نصیبتون بشه 🤲🤲🤲 چه اونایی که ادامه دادن چه ا ...

مرسی عزیزم انشالله 

فقط من دیروز نتونستم بخونم اگه میشه بگین نوبت کی بوده که ازش حلالیت بگیرم و میخوام در عوض فردا براشون بخونم

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
پایان چله 🙏🙏🙏 ان شاا...ازدواج خوب باعاقبت بخیری نصیبتون بشه 🤲🤲🤲 چه اونایی که ادامه دادن چه ا ...

این چهل روز همراه عزیزان بودم سپاسگزارم نرگس عزیز سپاسگزارم که زحمت هماهنگی و اطلاع رسانی رو بر عهده داشتید. ایمان دارم تمام دوستان عزیز خوشبخت خواهند شد.

ممنون عزیزدلم .انشالا خودتون هم به حاجت دلتون برسین🥰😘

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده