2777
2789
عنوان

میزغذاخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست
😂اون موقع ي کاریش میکنیم اونو می‌شونیم زمین خودمون رو میز😆

عزیزم داری میگیری یدفعه ای از این۴نفره ها بگیر رو دونفری باید چایی بخورین فقط دیس و اینا نمیتونی روش بزاری

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
8یا9متر

منم اشپزخونم کوچیکه ولی اپن نمیزارم میخام با حالم یکی باشه اونطوری خونتون نیس؟یا یه گوشه بیرون از اشپزخونت نمیتونی بزاری؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داری میگیری یدفعه ای از این۴نفره ها بگیر رو دونفری باید چایی بخورین فقط دیس و اینا نمیتونی روش ...

وسایلمو میچینم اگ دیدم جا هستش میگیرم 4نفررو وگرنه دیگ قیدشو میزنم😄

منم اشپزخونم کوچیکه ولی اپن نمیزارم میخام با حالم یکی باشه اونطوری خونتون نیس؟یا یه گوشه بیرون از اش ...

من اپنمو برداشتم ولی جا‌ش مبل میخوره اشتباهی ک کردم کاش مبلمو 5نفره نیم ست میگرفتم 6نفره گرفتم الان موندم

من اپنمو برداشتم ولی جا‌ش مبل میخوره اشتباهی ک کردم کاش مبلمو 5نفره نیم ست میگرفتم 6نفره گرفتم الان ...

من جات بودم میزناهارخوری هم میگرفتم