2777
2789
ولی از دیروز همینجوری استرس دارم نمیدونم چیکار کنم تا یکم از دلشورم کم بشه

اگه بدونی که من الان چقدر آرزومه با همون آی بو آی مشکلم حل میشد و الکی بزرگش نمیکردم به استرس الان میخندی. واقعا چیز ساده ای هست و حتی نیاز نیست به کسی بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نگران نباش و اینکه به نطر من آی یو ای پول دور ریختنه .من ۲بار رفتم .هیچی نشد

نه بعضیا رو دیدم که با آی یو آی باردار شدن، الکی نیست، به هر حال باید از مراحل ابتدایی شروع کنن 

اگه بدونی که من الان چقدر آرزومه با همون آی بو آی مشکلم حل میشد و الکی بزرگش نمیکردم به استرس الان م ...

منم نگران اینم که بشه یا نشه نه به هیچ کس نمیگم حتی خانواده خودم

خدایا تا کی ...
بهمن انجام دادم تنبلی دارم البته آخرین بار دکتر گفت رفع شده اما هنوز نشدم

منم تنبلی دارم ولی زیاد نیست دکتر گفت ذخیره تخمدانات خیلی کمه در حد یه زن ۴۰ساله من ۲۳سالمه از یه طرف شوهرم هم مشکل دارهحرکت اسپرمش کمه

خدایا تا کی ...
منم نگران اینم که بشه یا نشه نه به هیچ کس نمیگم حتی خانواده خودم

از الان نگو میشه یا نه، فقط امیدوار باش، من همه کارامو با استرس خراب کردم دیگه، منو الگو قرار بده، برای آی وی اف تو کل سیکل چنان استرس غیر طبیعی داشتم بمدت یکماه، که گند زدم به همه چیز. خواهش میکنم هر جور شده به استرست غلبه کن، از من که ملکه استرسم گوش کن، میدونم آدم دست خودش نیست اما راه حل زیاده، ببین بجای اینکه دنبال این باشی ببینی کسی موفق شده یا نه، دنبال راه حلهای مختلف برای غلبه به استرست باش. همین تحقیقاتی که ماها قبل از هر کارمون میکنیم و حس منفی میگیریم  یه ایراد بزرگه باور کن. امیدوارم بیای خبر بارداریتو بدی

از الان نگو میشه یا نه، فقط امیدوار باش، من همه کارامو با استرس خراب کردم دیگه، منو الگو قرار بده، ب ...

مرسی عزیزم خدا خودش کمک کنه به خدا دیروز دوتا قرص شد ۳ملیون نمیدونم فقط خدا خودش کمک کنه ایشالله دل تو هم شاد بشه به حق فاطمه زهرا

خدایا تا کی ...
مرسی عزیزم خدا خودش کمک کنه به خدا دیروز دوتا قرص شد ۳ملیون نمیدونم فقط خدا خودش کمک کنه ایشالله دل ...

ممنون دوستم، ان شاء الله، ♥️من یادمه بار اولی که دارو برای آی یو آی خریدم تو آسانسور اشک ریختم، دلم برا شوهرم میسوخت که مجبوره خرج کنه، اونموقع آمپولا 400 شد، اما الان بیشتر دلم برا خودم میسوزه که خیلی اذیت شدم از همه جور فکری🥺

نمیدونم اصلا دیروز انقد حالم خراب بود نفهمیدم چی شد گفت روز سوم پریودی بیا ببینم چه جوریه 

عدد amh رو باید ببینی، هیچ نگران نباش، البته منم مشکل ذخیره دارم، اما دوست خودم با ذخیره خیلی کمتر در حد صفر، طبیعی حامله شد بخدا