2777
2789

دخالت نميكنم. دختر و خانوادش وظيفشونه خودشون تحقيق كنن و نامزد باشن تا همو بشناسن و رفت و آمد كنن. واقعا مساله ازدواج برادرشوهر به عروس ربطي نداره. از نظر من حتي از همسايه هم بايد غريب تر رفتار كني تو اين مساله

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
موقعیت سوم اگر اومدن تحقیق کردن و ازم پرسیدن میگم ویژگی هاشو وگرنه سکوت میکنم

وجدان چی؟؟؟

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگیه شخصیه هرکسی به خودش ربط داره،شماکه خیلی مقیدی که هرزگیم مثلا سانسورمیکنی ازالان نشوجاریه مهربون،اگه خواهرشمارومی خواست اوکی دخالت میکردی،ولی شایداونی که هی میگه هرزه بااین دختراون دختربوده تجاوزکه نکرده،من خودم مخالف رابطه قبل ازدواجم،این سبک منه،قرارنیست بقیه که مدل من نیستن بشن هرزه،با کسی بوده که این مسئله واسش مشکل نبوده،حالامی خوادازدواج کنه باهرکی که دوست داره

اگ این جاری بازیا تموم بشه چقددددددد دنیا جای بهتری میشه

دخالت# ممنوع

فک میکنم این تحقیق باید توسط خونواده دختر انجام بده

دوما اینده ی زندگی اونا مشخص نیست ک خوشبخت بشن یا بدبخت

سوما بقیه هستن چرا شما حرص میخوری؟؟؟؟

معمولا دخالت نمیکنم ..همچین دختر با کمالاتی اگه واقعا عقل داشته باشه باید قبلش کلی تحقیق کنه  بعد قبول کنه 

من برادرشوهرم بشدت بد دل بود رفت خاستگاری یه دختره ..اونام برا تحقیق شماره منو پیداکردن زنگ زدن سوال پرسیدن منم گفتم من معمولا سرم تو لاک خودمه و کاری با زندگی کسی ندارم در حد سلام علیک باهاشون برخورد دارم ولی شما حق تحقیقات دارید پس برید محل کارش یا از دوستاش و اونایی ک بیشتر باهاش برخورد دارن سوال کنید..

خلاصه ک خودمو مدیون دو طرف نکردم ..اگه میگفتم بد دله در حق برادرشوهرم ظلم کردم 

.اگه ب خانوادع دختره میگفتم عالیه  ب دختر مردم ظلم میکردم ..خلاصه ک نمیشه دخالت کرد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من باسم دخالت نمیکنم تو این چیزا خود دختره عقل داره چنبار رفت و آمد کنه بالاخره یکمی از شهصیت پسره دستش میاد

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

به نظرم برادر شوهرت نباید اجازه میداد شما متوجه کارهاش بشی که بخوای اینجوری راجع بهش حرف بزنی ، شاید بعد از ازدواج عاقل شد و سرزندگیش موند و البته شما درمورد اون دختر هم خیلی نمیدونی پس بهتره دخالت نکنی 

وجدان چی؟؟؟

میگم ک اگ سوالی پرسیدن جواب درست بدین وگرنه نه

چه وجدانی وقتی نمیان ازتون بپرسن

تحقیق کنن متوجه میشن نیازی ب دخالت شما نیس

شایدم حکمت خداست ک با این خانم ادم بشه 

این نظر منه دیگه خود دانی

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
وجدان چی؟؟؟

شاید با این ازدواج پسره درست بشه وتمام اشتباهات گذشته رو کنار بزاره وبابهم خوردنش بیشتر سمت خلاف بره باعث وبانی خلاف دیگران نباشیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

من شوهرم مشکل داشت مشکلی که منو داغون کرد کل خانوادش میدونستن الان همشون کنار کشیدن به منم سرکوفت میزنن هیچ وقت نمیبخشمشون همیشه دعا میکنم تو موقعیت بدتر از من گیر بیوفتن

معمولا دخالت نمیکنم ..همچین دختر با کمالاتی اگه واقعا عقل داشته باشه باید قبلش کلی تحقیق کنه  ب ...

آخر ماجرا چیشد

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.