2777
2789
نصف برگام تو تایپیک قبلی ریخت بقیشوپس اینجا میریزم😂😂😂

عاشق عدالتت شدم اصن ، تبعیض قائل نیستی واسه تاپیکا 

آفرین 😂😂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشو در اوردش نشونم داد گفت بین این گوشی منو میبینی ۲۵۰۰تومن پولشههههههه بالهن کشیده شاخ گفتش اینو بین من نمیخام به داشته هام بله بگی 

پسره عوضی 😂

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
چندتاشم برای تاپیک های دیگه نگه داشتم خو😢

عدالت# _در_ریزش_پشم😂😂😂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خلاصه منم دیدم این پسره خل میزنه تو حرفاش فهمیدم که تازه ۵سال از دهات اومدن تهران و ۵هزار تا گوسفند فروختن اومدن زدن تو کار کفش 😑

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

خلاصه من خاستم پاشم برم که این‌گفت بشین یه لحن شاخ داشتش گفت یه چیز میخام بگم روم نمیشه من گفتم چی ؟

تو فکر خودم گفتم فوقش بترکونه میخاد بگه چند تا دوست پسر داشتی دیگه 🙃اقا این گفت ازدواج از زمان حضرت ادم مونده حضرت زهرا ۹سالگی ازدواج کردش هی صفحه میچیدیش پشت هم تا یچی گفت برگام ریخت

وای واییییی 😂😂😂😂😂بدهکار نشیم بهشون خییییییییلییییه 

خود دانی، مال  نی نی سایتی خوردن نداره😕😌😂

خلاصه من خاستم پاشم برم که این‌گفت بشین یه لحن شاخ داشتش گفت یه چیز میخام بگم روم نمیشه من گفتم چی ؟ ...

گفت شما با من ازدواج کنید روزی چند بار میتونید با من ن.ز.د.ی.ک.ی داشته باشین😳😳😳😳 من از تعجب شاخ در اوردم گفتم بلههههههه ؟؟؟ گفت مگه تا حالا فیلم س.س.سی ندیدی وای من اون لحظه دنیا دور سرم چرخیدیش

خلاصه من خاستم پاشم برم که این‌گفت بشین یه لحن شاخ داشتش گفت یه چیز میخام بگم روم نمیشه من گفتم چی ؟ ...

چی گفت درگوشه من گفت چی گفت خودش بهم گفت چی گفتتتتتت بچها زیر لفظی بدید اسی قندش نیفته  مارو که سایید 😂😂😂