سلام بچه ها اسم ها مستعار هست بابت اشتباه تایپی هم ببخشد دختری بود تویه خانواده معمولی متوسط بچه اخر پدرمادرش و عزیز داداشاش یه خاستگار داشت که خیلی خاطرخاهش بود اونموقع رسم بر این بود مه اگه خانواده ها پسندیدن دیگه تموم و دخترم هیچ نظری نداشت ولی پدر مادرش نپسندیدن چند بار این خاستگار امدو رفت ولی گفتن مابه تو دختر نمیدیم تا اینکه اونم ناامیدشد ورفت یه دختر سطح پایین گرفت بعد از یکسال دوباره امد خواستگاری درحالی که مریم خاستگار داشت وخاستگارش خیلی پسر خوبی بود خواستگار قبلیش که اسمش رضا بود هم خیلی رفت و امد میکرد و رو مخ برادرش میرفت اخه رفیق برادرش بود
خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محتاج یک صلواتممم برا سلامتی خواهرم و درگیر نشدن همه خانوادم ب کرونا خیلی محتاجم ب دعا ..خواهرم مثبت شده و همه ما هم باهاش در ارتباط بودیم توراقران دعا کنید پشیمون نشیم
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
خاستگارش که پسر داییش میشد خیلی خاطرشو میخواست اسمش علی بود مریمم به علی بی میل نبود ولی هیچوقت فکر نمیکرد که پدرش با وجود اونهمه مخالفت بخواد رضا رو دوماد کنه و به علی جواب رد بده
خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
سوال منم هس مگ ن رضا ازدواج کرد با ی دختر سطح پایین بعد دوباره سال بعد چطو اومد خاستگاری خدا میدونه😂
اصلا تو شک بود و رضا باوجود زن و بچه دوماد شد و علی جواب منفی شنید چند روز گذشت و عروسی به پا بود ولی مادر مریم خیلی نارحت بود حتی نذاشت ارایشگر بیارن خواهر مریم خودش ارایشش کرد و عروسی که تموم شد چند روز بعد رضا گفت دیگه باید بریم خونه خودمون و مریم میدونست باید با هووش زندگی کنه وراهی خونه شوهر شد