2821
2789
عنوان

رژ مکه ایی😁😁😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5071 بازدید | 57 پست
منم بچه بودم داشتم میخام بخرم بزن رو لب عکسشو بفرس

شرایط عکس گرفتن ندارم همه خوابن😢

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یبار خریدم دخترم فک کرد خوراکیه خوردش😥

یا خدا😂😂😂😂

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
عخی مامانمم از اینا داشت چرا اسمش رژ مکه ایه؟😐

نمیدونم🤔

شاید از سوغاتی های مکه بوده

🤣😑🤦

نمیدونستم سرب داره،واایی😥😥

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

وای یادش بخیر خالم داشت یه قوی سبز رنگ بود یهبار من و دختر خالم بچه بودیم یواشکی رفتیم کلی مالیدیم به لبمون مگه پاک میشد اسکاچ کشیدیم گوشت لبمون رفت رژ لبه پاک نشد آبرومون رفت

عزیزم اگه میخوای ی رژی داشته ک پاک نشه،تینت لب بخر،عالیه،هررنگی هم بخوای هس،هم وقتی میزنی ب لب کاملا ...

موندگاریش چقدره؟

وای یادش بخیر خالم داشت یه قوی سبز رنگ بود یهبار من و دختر خالم بچه بودیم یواشکی رفتیم کلی مالیدیم ب ...

😂😂😂😂😂😂😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز