2777
2789
عنوان

سریالای قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 35 پست
اخه خود عطارانم بنظرم فیلماش فرق کرده ، مثلا گینس و رد کارپت اصلا خوب نبودن بنظرم  یا مهران مد ...

چون طنز مدیری طنز روزه.طنز مسائل و مشکلات روزه.طنزاش تلخن.اون زمان برره مشکلات همون زمانو نشون میداد.دراکولام واقعیت تلخ الان رو نشون میده.که چون خیلی تلخه،طنزشم تلخ میشه

دوستت دارم خدا💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رضا عطاران تو تیوی ممنوع تصویره.مث ژوله دیگه فقط فیلما نمایش خانگی به درد بخورشدن.که اونام باید بری ...

من شب های مافیا رو ندیدم ولی خیلی از سریالای شبکه خانگیم چنگی به دل نمیزنن

چون طنز مدیری طنز روزه.طنز مسائل و مشکلات روزه.طنزاش تلخن.اون زمان برره مشکلات همون زمانو نشون میداد ...

بنظر من تو طنزای اخیرش مثل ویلای من هیولا دراکولا یک محیط خیلی لاکچری درست کرده که اکثر خانوما رو بی عقلو لوسو تجملی نشون میده 

نمیدونم برا چی 🤔

بنظر من تو طنزای اخیرش مثل ویلای من هیولا دراکولا یک محیط خیلی لاکچری درست کرده که اکثر خانوما رو بی ...

اونم از یجایی خط میگیره.

....

درحاشیه همه چیش درست بود

حس میکنم گاهی برااینکه بهش بخاطر فیلما و حرفاش گیر ندن.مجبوره خط بگیره

دوستت دارم خدا💞
اخی ساختمان پزشکانم لوس بود،ولی بازبه نسبت شمعدونی پادشاه بوودد

نه خدایی من اونو لوس نمیدیدم خیلی دوسش داشتم 😂 

کلا خانه به دوش سه در چهار متهم گریخت رو تو یک سطح دوست داشتم 

ساختمان پزشکان و پژمان و پایتختو سطح بعدی 

زیر اسمان شهر و پاورچینو نقطه چین و برره اینا هم نوستالژین برام ولی الان که دوباره میبینم بنظرم خنکن یکم😅

البته شمعدونیو ندیدم 

به دلایل مسخره.هرکی خوبه ممنوع التصویرشمیکنن

خدا لعنتشون کنه،همه کارگردانای ایران درپیتن یه همین مدیری خوبه یه عطاران اینم که اینجوریش کردن چقد حیف🙁

خدا جونم شکرت❤
نه خدایی من اونو لوس نمیدیدم خیلی دوسش داشتم 😂  کلا خانه به دوش سه در چهار متهم گریخت رو ...

خب زیراسمان شهرو اینا مال اون زمان خوب بودن معلومه الان خنگ میزنن.پایتختم خوب بود ولی اینی که تو عید گذاشتن قشنگگگ گند زدن بهش انتظارشونداشتم

دوستت دارم خدا💞
اونم از یجایی خط میگیره. .... درحاشیه همه چیش درست بود حس میکنم گاهی برااینکه بهش بخاطر فیلما و ح ...

ندیدم در حاشیه رو 

ولی بنظرم از ویلای  من به بعد یک فضای لاکچری با خانومای سبک مغزو همش داره نشون میده 

خدا لعنتشون کنه،همه کارگردانای ایران درپیتن یه همین مدیری خوبه یه عطاران اینم که اینجوریش کردن چقد ح ...

مثلا ژوله.بهترین نویسنده طنز

و بازیگریشم بانمک بود سره یه تیکه که به سانسورچی ها انداخت.ممنوع التصویرش کردن تو تیوی

دوستت دارم خدا💞
خب زیراسمان شهرو اینا مال اون زمان خوب بودن معلومه الان خنگ میزنن.پایتختم خوب بود ولی اینی که تو عید ...

سه در چهار و خانه به دوشو هنوزم که میبینم از ته دل میخندم 

ولی اونایی که گفتمو وقتی نگاه میکنم به خاطر حس نوستالژیشونه اگر نه چنگی به دل نمیزنن