2777
2789
عنوان

مادر شوهر وخواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من دلیل نمیشه که اون ها پیر هستن شما در مقابل اتهام بسیار سنگین و غیر قابل پذیرشی مانند دزدی کوتاه بیایید! 

حتی در شرع اسلام برای زننده این اتهام جرم تعیین شده، بعد شما از حق خودتون میگذرید؟! 

بحث خوبی کردن نیست اصلا، اینکه شما رو دزد خطاب کنند و باز هم با اون ها مراوده داشته باشید خیلی صریح یعنی من باز هم در اختیار شما هستم و دفعه بعد می تونید حتی اتهام دزدی بزرگ تر یا تهمت سنگین تری به من بزنید! شخصیت و آبروی خودتون و همسرتون برای شما مهم نیست؟!

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
تو وم نگفتن به خواهرشوهر بزرگم گفتن فلان چیزمون نیست اونم ناراحت شده بود بهم گفت دیگه نرو چقد میخای ...

خوبعزیز خوبیتومیخواد نروذولواونکه شوهرت باهات دعوا میکنه بکنه یک بلر دعوامیکنه دوبار دعوامیکنه بار سو دیگه میفهمه بهت نمیگه بیابریم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوبعزیز خوبیتومیخواد نروذولواونکه شوهرت باهات دعوا میکنه بکنه یک بلر دعوامیکنه دوبار دعوامیکنه بار س ...

نه بابا شوهرم اصلا اهل دعوا نیست فقط میگه پیرن تو بگذر

نه بابا شوهرم اصلا اهل دعوا نیست فقط میگه پیرن تو بگذر

عزیز پس که اهل دعوانیست الان توهین بدی بهت زدن دیگهنرو چون خواهرشوهربزرگیت ازپشتته به شوهرت بگو تاحالا گذشت کردم دیگه ازاین به بعد دیگه گذشت نمیکنمچون توهین بدی بهمزدن یک ماه دوماه نری اینقدر خوب بشن  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
به نظرشماباهمشون قطع رابطه کنم؟؟؟ 

اره عزیز چون تهمت دزدی بهت زدن