2777
2789
عنوان

تاپیک عکس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 27 پست
اینکه نوشتی عکس خودتونم مهم نیست حرف زشتیه  برای اینکه شناخته نشن عکسشون رو بر میدارن ممکنه یه ...

خب عزیزم از اول نذارن چرا میذارنو میپاکن خودت فک کن اصلا غیرمنطقیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم چرت تر از این طرز تفکر وجود نداره شناسای چی گیرم که شدن که چی بشه ؟باند قاچاق که نیستن یه چن ت ...

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣چون اگه شناسایی بشن واسشون بده

اینجا حرف های خصوصی میزنن خیلی دربازه مادرشو هر همسر و.....

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
خندم میگیره ازین حرف😂😂

خعلییییی خنده دار بود... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خب عزیزم از اول نذارن چرا میذارنو میپاکن خودت فک کن اصلا غیرمنطقیه

شاید برای دیزاین نظر می خوان... 

کجاش غیر منطقيه؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بابا برین اینستا همش عکسه هرکاری با آقاییشون میکنن عکس میذارن چرا اونجا نمیترسن اینجا میترسن از شناسای شدن چرا بعضیا بیخود دارین دفاع میکنین قبول کنین کارشون بی معنیه یا نذارن یا میذارن پاک نکنن اگه قصدشون دیده شدنه تازه بعد از اینکه گذاشتن چند نفر میان میگن ندیدم ندیدم دوباره میداره دوباره پاک میکنه😂😂😂😂😂⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩خداااا

دوست دارند

قرار نیست هرکاری بقیه دوست دارند انجام بدن

شما ازت خودت سوال کن چرا انقدر عکس وسایل یا خودشون برات مهمه که پیگیری چرا پاک میکنند؟؟!! 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بابا برین اینستا همش عکسه هرکاری با آقاییشون میکنن عکس میذارن چرا اونجا نمیترسن اینجا میترسن از شناس ...

چون میخان باخیال راحت تاپیک مادرشوهرجادوگر  جاری فضول بزنن

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
دوست دارند قرار نیست هرکاری بقیه دوست دارند انجام بدن شما ازت خودت سوال کن چرا انقدر عکس وسایل یا ...

پیگیر نیستم گفتم که مهم نیست فقط اومدم بدونم فازشون چیه که فهمیدم 😐 

پیگیر نیستم گفتم که مهم نیست فقط اومدم بدونم فازشون چیه که فهمیدم 😐 

همین تاپیک یعنی پیگیری

خوبه به خواسته های هم احترام بزاریم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

به جای دفاع از کارهای غیر منطقی و چرتو پرت

به فکر اصلاح خودمون باشیم من تاحالا تو زندگیم نه عکس کسی نه زندگی کسی برام مهم نبوده فقط خواستم بگم واسه این چیزاس که جهان سومیم