2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتادارم.سه تا بچه حتما میخوام.اگه طاقت و وقت داشتم چهارمی هم میاوردم.دوست دارم خانواده ام زیاد ب ...

توکل به خدا انشالله سومی پسر میشه...گلم اگر میخوای صد در صد باشه آی وی اف کن

من به این چیزا اهمیت نمیدم در هر برهه یی از زندگی سختی بلندی هست اگه بخوایی اینجوری فکر کنی اصلا نباید بچه دار بشی ...‌‌...من به خانوادم فکر میکنم و اینکه زندگی ادامه داره من نمیتونم این حق و از فرزندانم سلب کنم بخاطر طرز فکر خودم....در حال زندگی میکنم و برای اینده م تصمیم میگیرم ..‌‌..

توکل به خدا انشالله سومی پسر میشه...گلم اگر میخوای صد در صد باشه آی وی اف کن

ممنون عزیزم.

آره حتما میخوام آی وی اف کنم ولی نمیدونم کجا ؟

از هرکی و هرجا میپرسم میگن فقط برا نازایی آی وی اف میکنن.چندجایی هم که برا تعین جنسیت کردن موفق نبودن و بچه سقط شده....

بله بله حتما🤗😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ممنون عزیزم. آره حتما میخوام آی وی اف کنم ولی نمیدونم کجا ؟ از هرکی و هرجا میپرسم میگن فقط برا ناز ...

عزیزم چند نفری از اقوام رو دیدم که آی وی اف تعیین جنسیت کردن و الان یکی شون دو قلو پسر داره و یکیشون یه دونه داره..فکر کنم خیلی از مراکز این کار رو انجام میدن تو تهران

به سلامتی...من تردید دارم که آیا این کار درسته یا نه.با توجه به اینکه همه شرایطش رو هم دارم

جنسیت دو تا بچه اولتون چیه؟

وقتی دوتا بچه اول غیرهم جنس باشن آوردن سومی راحت تره.

ولی وقتی دوتا اولی هم جنسن سخت میشه تصمیم گرفتن