2777
2789
نگاه کنید دقیقا این رنگه فقط صفره 1400 منم مشهدی هستم و مشهد دیدم  https://divar.ir/v/AYOWKF ...

من ماشینم آبی کاربونی بود سر دو سه سال کل سقفش دچار سوختگی شد و زشت شد کم مشتری هست و اینکه یذره خط و خش و خاک روش بیفته آنقدر زشت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماشینم آبی کاربونی بود سر دو سه سال کل سقفش دچار سوختگی شد و زشت شد کم مشتری هست و اینکه یذره خط ...

منم فکر کردم که شما درست میگی ولی همون دو سه سال اول خوشگل تر از سفید نیست؟

پسر هستم.
منم فکر کردم که شما درست میگی ولی همون دو سه سال اول خوشگل تر از سفید نیست؟

سلیقه ایه  اما من خودم چون سفید گیرم نیمد و قیمتش مناسب تر بود آبی  کاربونی خریدم از نظر من ماشین فقط سفید ولی بازم سلیقه ای هست عزیزم هر جور عشقت می کشه اما اگه گرفتی حتما براش چادر بخر و تو سایه نگه داری کن

سلیقه ایه  اما من خودم چون سفید گیرم نیمد و قیمتش مناسب تر بود آبی  کاربونی خریدم از نظر م ...

ماشین شمام 206 بود؟ سفید که زیاده.. صدها سفید و نوک مدادی هست ولی یکی دو تا قرمز و آبی و گیلاسی ......

باشه پس همون سفید..ممنون که راهنماییم کردی..

پسر هستم.
ماشین شمام 206 بود؟ سفید که زیاده.. صدها سفید و نوک مدادی هست ولی یکی دو تا قرمز و آبی و گیلاسی .... ...

عزیزم اگه واسه خودت میخای و فکر خرید و فروشش نیستی قرمز هم خوبه اما در کل سفید همه پسند اگه دنبال خاص بودن هستی قرمز هم خشگل و دخترونست

عزیزم اگه واسه خودت میخای و فکر خرید و فروشش نیستی قرمز هم خوبه اما در کل سفید همه پسند اگه دنبال خا ...

ببخشید البته من پسر هستم(تو امضام نوشتم) شمام جای خواهر من... بله اگه اذیت نکرد میخوام چند سالی (اگه عمری بود) نگهش دارم.. پس همون سفید یا قرمز میگیرم.تشکر فراوان دارم از شما...

پسر هستم.