2821
2789
عنوان

بیایید کمک 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست
هرچند دوری از وطن و خانواده خییلی سخته.اکثر افراد که میرن غم غربت میگیرن یا افسرده میشن سعی کن با بر ...

نه من دوری از خانواده برام مشکلی نیست و قبلا تجربه اش و داشتم من قبلا  برای تحصیلم حدودا چهار سال رفتم ترکیه سه سال اول کلا تنها بودم حتی یه دوست هم نداشتم کلا اینحوری ام با تنهایی مسئله ای دارم سال آخر دختر داییم اومد پیشم 

الان هم بخوام برم خانواده همسرم چند تا از فامیلای خودمون و دوستام امریکا هستن و خوده همسرمم هست اما دودلم دیگه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برید امریکا،واقعا اینم سوال پرسیدن داره،ایران جای موندن نیست به هیج عنوان

عزیزم اشتباه فکر میکنی وقتی بری بعد یه هفته انچنان دلت برای ایران تنگ میشه که همیشه بغض داری اما مسئله من الان دلتنگی و اینا نیست میترسم برم بعدا پشیمون بشم 

نه من دوری از خانواده برام مشکلی نیست و قبلا تجربه اش و داشتم من قبلا  برای تحصیلم حدودا چهار س ...

پس اصلا دو دل نباش....بخت و اقبال بهت رو کرده.حتتتما برو اونجا بهترین زندگی و آینده رو داری..اینجا اخه موندن داره که بمونی...اصلا دودل نباش بع هیچ وجه.‌.خوشا به سعادتت

پس اصلا دو دل نباش....بخت و اقبال بهت رو کرده.حتتتما برو اونجا بهترین زندگی و آینده رو داری..اینجا ا ...

ایران هم وضع مالیت خوب باشه خوبه 

نمیدونم والا بازم مرسی هم راهنماییت انشالله هر چه به خیر و صلاح هست همون میشه 💜

من؟؟؟مگه تو خواب.....

وا چرا تو خواب انشالله تو واقعیت من خودم کلی از اتفاقات خوب زندگیم یهویی بوده در عرض سه چهار روز 

تو هم چه میدونی سال دیگه این موقع کجا هستی 

شاید با یکی ازدواج کردی که مثل شوهره منه و بتونی مهاجرت کنی یا اگه متاهل هستی شاید از طرف کار شوهرت یا به هر حال هر جای دیگه موقعیت جور شد برات 🧡

وا چرا تو خواب انشالله تو واقعیت من خودم کلی از اتفاقات خوب زندگیم یهویی بوده در عرض سه چهار روز&nbs ...

خدا انشالله از دهنت بشنوه عزیزم..فعلا که وضعیتمون خیلی خرابه...البته اگه خدا بخاد هیچی غیر ممکن نیس

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز