2777
2789
بخدا انقد کارهای چرت میکردیم مو به تنم سیخ میشه یه جنی بود باهام دوست بود اون میگفت باهاشون دیگه حرف ...

یا خدا... بلخره جن دست از سرت برداشت؟؟؟

خبر دارن یا نه؟؟

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولی بچه ها نرید دنبالش هیچ چیزه خوبی نداره ما میخواستیم سوال های کنکور و پیدا کنیم موفق نشدیم یا خیل ...

چه خوب بیشتر بگو از تجربه هات

خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
یا خدا... بلخره جن دست از سرت برداشت؟؟؟ خبر دارن یا نه؟؟

مثل دیوونه های زنجیری بودم عصبی بودم باور کن نترس کله خر مرد تو خیابون‌نگاهم میکرد میرفتم میزدم چپ و راستش میکردم عین ارازل ها بودم فحش میدادم شدیدا عصبی بودم  رفتم عرفان حلقه برام پاکسازی کردن همون عرفان حلقه ایی که آخو ند ها قبول ندارن نجات پیدا کردم ولی اولش مقاومت میکردن جن ها کارهایی میکردن که بترسم و ادامه ندم و پاکسازی نکنم ولی ادامه دادم ولی میترسیدیم هممون تو خونه ولی ادامه دادیم هممون تو خونه میدیدیم و میشنیدیم از خونمون وحشت داشتیم ولی یه استاد عرفان حلقه پاکسازی کرد خونه رو و بعد اون من شدم یه آدم دیگه طوری که همه تعجب میکردن مهررربون آروووم یعنی فحش هم بهم بدن لبخند میزنم انقد اروم شدم 

فکر نمیکردم در این حد خنگ باشن آدرس میدادین😂😂😂

خنگن اره ولی کرمو هستند میخوان بترسونن تقلید صدا انجام میدن حتی صدای زنگ موبایلو در میارن من و مامانم یه نصف روز دنبال موبایل میگشتیم تو خونه صدای ویبره میومد