2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کردم اینکارو ابزاره ساده‌ای هم میخواد فقط اینکه خیلی خطرناکه و زندگیت ممکنه خراب بشه و اینکه روح اصلا نمیاد جن میاد و از اطلاعات توی ذهن ما که اون لحظه داریم بهش فکر میکنیم استفاده میکنه

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

وای الان یادم افتاد دیشب خواب کامرانی رو میدیدم که داشت منو اذیت میکردم منم هر چقدر جیغ میزدم کسی کمک نمیکرد تصمیم گرفتم دستشو گاز بگیرم ولی دندونم از بدنش رد شد...خلاصه انقدر جیغ شدم از خواب پریدم نصف شب بود از ترسم دستشویی نتونستم برم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من یه چند باری یه کاری میکردم دیگه نمیدونم واقعا روح بود یا چی  روی یه مقوا حروف الفبا و اعداد ...

میشه کاملتر بگی که بکنم😂خب بعد دیگه اثری نمیموند وقتی تمومش میکردی دیگه؟

من یه چند باری یه کاری میکردم دیگه نمیدونم واقعا روح بود یا چی  روی یه مقوا حروف الفبا و اعداد ...

این ک چند نفری اتجام میدن

از کجا معلوم اون ی نفر استکانو تکون نمیده

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

قرار نیست چون تواناییشو دارم خودمو تو دردسر بندازم

چطور فهمیدی این توانایی رو داری؟ میتونی پیشگویی کنی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲