2777
2789
عنوان

پوستم گندمیه هر دفعه تو فامیل یه چیزی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 101 پست
حالا من صورتم سفیده بدنم گندمی..    

مثل دوست منی اون صورتش روشنه بدنش تیره نسبت ب صورت من برعکس بدنم روشن صورتم تیره نسبت ب بدن

ب نظرم صورت همش افتاب میخور نازکم هس زود تیره میشه خیلی خوبه ک صورتت

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا حالبیشم اینه که مثلا از تو فامیلامون میرن افتاب میگیرن که کمی برنزه شن بعد ازینور به من تیکه م ...

شاید حسودی کردن دیدن تو فرق داری

بیخیال مهم نباش برات اعتماد ب نفستو با چندتا حرف الکی نیار پایین خودتو دوس داشته باش

بچه ها من بخواهم بگم باید بگم بسته به نوع پوستتان چه نوع خاک رسی را باید بگیرین برای این میپرسم چون ...

منتظرم

اینجا خیلی خوبه حتی دردایی رو که نمیشه با صمیمی ترین رفیق بگم و اینجا میگم .                                           ♥️ 

دوستانی که پوستشان چربه از عطاری خاک رس سبز وکسانی که پوستشان خشکه از عطاریی خاک رس سفید و کسانی که پوست حساس دارن خاک رس قرمز یا صورتی یا قهوه ای الته قهوه ای برای شما بهتره ولی کم پیدا میشه را میتونن  بگیرن

دوستانی که پوستشان چربه از عطاری خاک رس سبز وکسانی که پوستشان خشکه از عطاریی خاک رس سفید و کسانی که ...

برای کسانی که پوستشان خشکه یا حساس هست باید ۳بار درهفته و برای کسانی که پوستشان چربه بسته به درصد چربی پوستشان تا ۵ بار درهفته هم میتونن استفاده کنن

دوستانی که پوستشان چربه از عطاری خاک رس سبز وکسانی که پوستشان خشکه از عطاریی خاک رس سفید و کسانی که ...

خوب چطور باید استفاده بشه

اینجا خیلی خوبه حتی دردایی رو که نمیشه با صمیمی ترین رفیق بگم و اینجا میگم .                                           ♥️ 
دقیقا ادم وقتی از چیزی که هست راضی نباشه سعی داره مخالفشه بکوبه😂😂البته بیشتر دارن خودشونو میکوبن ...

اره تا بقیه رو نکوبن اروم نمیشن 😄من تقریبا سفیدم و از رنگ پوستمم راضیم اما رنگ سبزه یا گندمی در نظرم خیلی قشنگه دوتا از دوستام سبزن خیلی خوشگلن

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
من با هیچکدوم مشکل ندارم.. ولی فقط مشکلم این بود که موقع خواستگاری اگر یکی سفید می پسنده چجوری بگم گ ...

استین سه رب بپوش دستتو ببینه

الان همه قبلش دوست میشن عکستو میبینه 

اینجوریم نیس ولی مطمئنم خیلی کم فرق داره حساش شدی

اره تا بقیه رو نکوبن اروم نمیشن 😄من تقریبا سفیدم و از رنگ پوستمم راضیم اما رنگ سبزه یا گندمی در نظر ...

اره بابا کلا همه رنگا قشنگه

ولی یه مشت عقده ای متاسفانه ریختن تو تاپیک😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها من اینجوریی استفاده کردم 

کسانی که پوستشان به خاطر آفتاب سوختگی یا سن آسیب دیده البته بهتره همه این مرحله را انجام بدهن تا پوستشان جوان بشه هفته اول یا مرحله اول 

صبح که بیدار میشوین حنا خمیر میکنید جوریی که ابکی نباشه نه زیادی نرم باشه نه بدون آب بعد بزارید چند دقیقه استراحت کنه تا رنگ بگیره بعدش میزنید روی پوست صورتتون درحدی که قرمز بشه هر روز بزنید بگذارید قرمز بشه تا یک هفته و شب هم از ماسک سدر با گلاب استفاده کنید 

مرحله دوم یا هفته دوم شروع سفید کردن پوسته 

اول صورتتون را با آب یخ و گلاب اول صبح بشورید برید صبحانه بخورید وکارهاتون را بکنید بعد دوباره صورتتون را با آب سرد بشورید بعد ماسک سدر وگلاب و ماست آماده کنید کسانی که پوستشان چربه ازماست استفاده نکنن یا ماست کم چرب بزنن  

بعد صورتشان را بشورن بعدش کاراتون را بکنید یک لایه ظریف حنا بزارید روی صورتتون نزارید رنگ بگیره درحدی که پوستتان تازه  بشه 

رنگ پوست قرمز میشه با حنا 

اگه بزارید زیاد بمونه یکم رنگ میگیره که وقتی ما مرحل دوم را انجام می‌دهیم باعث میشه آسیبی که به پوستت صورت در آفتاب سوختگی یا غیره آمده بر طرف بشه و جرم روی پوست بره وپوست تمیز بشه و سفید ودرخشان