2777
2789
عنوان

خانومای مدافع حقوق زنان بیایین ی لحظه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 130 پست
نگین به توچه و ول کن چون حرفاش باعث شده خیلیا بگن درسته و اینا،نمیتونم سرسری ازش رد شم😑😑😑

بهش بگو این عقاید کوتاه توعه 

هرکسی حق انتخاب داره ، نیاز نیست مشورت بدی

برو خودت انقدر خونه داری کن خسته شی

انگار ی زن انقد بدبخت و ساده لوحه که ی مرد راحت تو محیط کار میتونه باهاش ارتباط بگیره،بعد چرا ما ندی ...

دقیقاااا تو کل خوندن به این فکر میکردم یعنی یه زن انقدر ضعیفه؟! انقدر بی اراده است؟! انقدر عزت نفسش پایینه که خام بشه تو محیط کار؟!

به نظرم نویسنده این اراجیف یه آقا بوده نه خانوم!!!!😐🤦‍♀️

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا جواب همچین افرادی رو نباید داد  ادمهایی با این طرز تفکر همیشه دوست دارن تو سری بخورن و بسو ...

اگه فکرش رو برا خودش نگه میداشت جوابشو نمیدادم،ولی ی گروه ۵ هزارنفریه که متاسفانه خیلیا اومدن گفتن اره حرفت درسته😤😤

خب از زن مذهبی انتظار فهم و درک و شعور داری ؟

فک میکنم با این اطلاقی ک کردی از تو هم نباید انتظار فهم و شعور داشته باشیم

توهین.ممنوع#  

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
شوخی انگار رابطه جنسیه    

والا بخدا😂😂دیگه این یارو بخاد منو ببینه که با رفیقای دوس پسر مم شوخی دارم میگه تو شیطانی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
حالا بحث استقلال مالی رو بزاریم کنار،مگه من به عنوان زن حق ندارم استعدادهامو شکوفا کنم

من بشخصه از خونه نشستن بیشتر خسته میشم تا کار .‌ همش دنبال چیزای جدیدم و این سبک زندگی و بیشتر دوست دارم ... اسلام هم نگفته زن کار نکنه ‌‌‌‌.. این همه مقامات مختلف توی قوه ها و پیش رهبر کار می‌کنن

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
با این حرفا مردا میخوان زنارو سرکوب کنن که حق برابر از فضای اشتغال و حقوق و‌..نخوان تا خودشون بتونن ...

میخوان خانم هارو مطیع خودشون کنن 

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
نه خانم های زیادی هستن که اینجوری فکر میکنن والا تو این شرایط سخت اقتصادی اقایون باید از خداشون باشه ...

به نظر من آقا اصلا نباید دخالت کنه نه به خانمش بگه کار کن نه بگه کار نکن بذاره به عهده ی خود خانم و روحیاتش 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

با عرض معذرت انقدر مطالب سخیف و‌مضحک بود که حتی دو دقیقه وقت گذاشتن برای خواندنش توهین به شعور خود ا ...

منم نخونده بودم سه روزه این اراجیفش رو نشر داده،یهو دیدم خیلی حرف میزنن راجع بهش و کلی صحبت شده راجبش رفتم خوندم.بدبختی اینه که زنا نوشته بودن آره درسته حرفت😭😭

دوست ندارم قضاوت کنم ولی یه شخصی با همین شعارها و تفکرات تو نزدیکیم هست که همش بهم میگه چرا کار میکنی و حتما مجبوری و فلان و ارزش زن به تو خونه بودن و خانمی کردنشه😐

بعد کاشف به عمل اومد یجا آگهی استخدامی دادن ایشون چقدر تلاش کرد اونجا استخدام بشه ولی نشد چندوقت بخاطرش افسرده بود ولی همچنان به این سخنان گهربارش ادامه میده

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...