توروخدا بیایین بگین جواب این خانوم رو که تو ی سایت عمومی همچین حرفی زده چی بدم😤😤😤😤😤.
✈️ #سخن 245
👀 #باموضوع = کارکردن خانم ها یا خانه داری خانم ها
😊 با عرض سلام و ادب، چند نکته در رابطه با #شاغل_بودن_خانوم_ها میخواستم عرض کنم، ان شاء الله که مفید باشه. حرفم بیشتر با برادران هست...
🕋 جدای از این که هییییچ جای دین گفته نشده که خانوم شاغل باشد، بلکه کارهای درون خانه به عهده زن و کارهای بیرون از منزل بر عهده مرد است، از لحاظ #عقلی و #تجربی نیز این موضوع قابل اثبات است:
💶🤷♀️ یکی از وابستگی های مهم خانوم به شوهر #وابستگی_مالی هست. اگه خانومی شاغل باشه، چون که خودش درآمد داره،#طرز_تفکر_و_نگاهش به شوهر خییییلی متفاوت تر از زمانی هست که از لحاظ مالی به شوهر متکی هست.
🥀 بیشتر انرژیشون صرف کار کردن میشه و دیگه #انرژی_و_شادابی که باید صرف خانه داری و شوهر داری بشه از بین میره. 🤦♀️ حتی زمانی هم که توی خونه هستن، بخشی از ذهن خانوم #درگیر_مسائل_شغلیشون هست. از کار های عقب افتاده ای که داره، و.....
🤬 در همه مشاغل گهگاهی#درگیری_و_سوء_تفاهم پیش میاد؛ آیا آقای غیرتمند میپسنده که یه مرد یا حتی خانوم بد و بیراه به خانومش بگه و یا با لحن بلند و بدی با خانومش صحبت بشه؟!😳😑یا اصلا اون خانوم تا چند روز باید ذهنش در گیر اون مسئله باشه و توی زندگی خودش و شوهرش و....اثر بگذاره؟
👩🏭👨🏭همه مشکلات بالا در حالی هست که محیط کاملا زنانه باشد؛ اگر محیط کار مردانه و زنانه باشد مشکلات دیگری نیز وجود خواهد داشت از جمله: 👩🚀 اخلاق خانوم نیز تا حدودی #شبیه_به_مردان خواهد شد.😑😖 خودم شخصا همکاران خانومی دارم که فقط ظاهرشون زنانه هست ولی اخلاق و رفتار و روحیات بسیار مردانه... خییییلی فرق هست بین خانومی که خانه دار هست با خانومی که از صبح تا شب با نامحرم در ارتباط هست.
😻مردان پلیدی در محیط کار وجود دارند و یا مردانی که پلید نیستند ولی گاهی این روحیه پلیدی توی وجودشون گل میکنه و سعی میکنند #رابطه_دوستانه_و_صمیمی با خانوم برقرار کنند. 😡😡😡به دلیل خستگی و فشار روانی و کاری که توی محیط کار به افراد وارد میشه، همکارها از #شوخی_و_مزاح در محیط کار استقبال میکنند، آیا از این که خانوم شما با نامحرم شوخی کنن و بخندن راضی هستید؟😐😖😱(هر چند کم مثلا یک بار در هفته) 👧خانوم هم پیش خودش فکر میکنه: به به #چه_همکار_خوش_اخلاقی، #چه_همکار_مهربانی و...؛ اما خبر نداده که اون آقا.....
🤱اگه خانوم بچه دار هم بشود،علاوه بر مشکلات جدیدی که به وجود میاد، همه مشکلات بالا را هم چند برابر کنید..... 👨💼شوهر خانوم هم اصلا از این اتفاق ها که در محیط کار همسرش میوفته #خبر_نداره و دل خوشه😌 که همسرش شاغل هست.
🥇🥇🥇خانوم ها هم از این که #خانه_دار هستند باید #افتخار کنند. خودم اولش مشکلی نداشتم ولی از وقتی توی محیط کار رفتم و این مسائل رو دیدم و لمس کردم، دیدگاهم خییییلی عوض شد... ⛔️ضمنا همه موارد بالا در حد #تیتر بودند. از هر کدام تجربه های بسیااااری دارم و میشود راجع به مضرات و تاثیرات بسیار منفی آن ها صحبت های زیادی کرد.
✅ البته جامعه به خانوم ها نیز برای #مشاغل_زنانه نیازمند هست. در این شرایط اگر دو طرف در سایر ویژگی ها #کفویت_زیااادی داشته باشند، میشه با شاغل بودن خانوم کنار اومد. 😞همچنین قضیه این که خانومی متاسفانه به هر دلیلی #ناچار هست که کار کنه و خرج و مخارج خونه رو تامین کنه، فرق میکنه و امیدوارم هیچ خانومی توی این شرایط قرار نگیره.🙏
🔚🔚🔚 در کل خانه دار بودن
خیییییلی بهتر از شاغل بودنه....
.