2777
2789
عنوان

دخترزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 11696 بازدید | 30 پست

حالا مادرشوهر من وقتی شوهرم بهش گفته بود بچه دختر هست گفته بود بچه پسر باید پسر باشه بچه دختر دختر باشه(چون دختر خودش دوتا دختر داره) الانم که بچم ۹ ماهشهر دوباره شروع کرده واسه بچه دوم بیارین این سری میگفت چون بچه اولت اول بابا گفته بچه دومت پسر هست.سوهر احمق منم حرفشو دیروز تکرار میکرد بچه پسر باید پسر باشه هرچی مادر بی درکش میگه عین طوطی تکرار میکنه متنفررر میشم از هردوشون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا مادرشوهر من وقتی شوهرم بهش گفته بود بچه دختر هست گفته بود بچه پسر باید پسر باشه بچه دختر دختر ب ...

چه مادرشوهر .... بهش بگو مادرجون مادرشوهر دخترتون همین گله رو ندارن که چرا بچه های پسرشون دو تا دخترن.

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
پیش من نگفت پیش همسرم گفته

همینو به هسرت بگو. بگو مادرت انبان سیاسته. میخاد دخترت رو تو چشمت کوچک کنه و اگر باور نداری بگو مادر جلو دومادمون هم  اگر بگی این،حرفو قبول میکنم. 

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
عزیزم چند وقت قبلش رازیانه مصرف کردی؟من از روز پاک شدن دارم میخورم الان تو اقدامم ادامه بدم؟

بچه ات چی شد؟منم دختر میخام

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭

استارتر عزیز صد در صد اول باید خدا بخواد بعدشم با تلاش و دعا ان شاءالله خدا یه دختر ناز بهت بده

من دوتا پسر داشتم و با تلاش و یاری خدا الآن یه دختر نازم دارم

من بچه اول دقیقا بعد پریود اقدام کردم پسر شد

دومی رو خیلی بعد از تخمک گذاری و نزدیک پریود بعدی اقدام کردم دختر شد

هرچی از پریود دور تر بشی احتمال دختر میره بالا

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

حالا مادرشوهر من وقتی شوهرم بهش گفته بود بچه دختر هست گفته بود بچه پسر باید پسر باشه بچه دختر دختر ب ...

خوب دومادشون هم پسر یکی دیگه است اون چرا برا خانواده اش پسر نیاورده؟ همین بگو

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
2790
2778
2791
2779
2792