2777
2789
عنوان

بچه ی طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
الهی خدا به دلش آرامش و حال خوب بده امیدوارم پدر و مادرش بخاطر بچشونم که شده برگردن با هم زندگی آروم ...

پدر و مادرش مشکل اخلاقی داشتن..۶ سال نیم جدا شدن 

زنه کلا رفت پشت سرشم نگاه نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی اصلا حرف ب گوش کن نیست..کوچیکترین حرفی بزنی گریه میکنه خیلی شکننده و دل نازکه..خیلی ام عصبی ...

همش طبیعیه اینده خوبی درانتظار این بچه نیست سرشار از عقدست یکم بزرگترکه بشه مستقل بشه هزارنوع تله ودام درانتظار این بچه ست مادربزرگ وپدربزرگ پیر چه کاری از دستشون بر میاد اخه!فقط دارن شکمشو سیرمیکنن خدا آخرو عاقبتشو بخیر کنه

خدالعنت کنه پدرومادرای بی فکرو..دوروبرم هستن نروماده هایی که اسمشون مثلاپدرومادره .دایی زن داداشم با ...

خدا لعنتشون کنه...حکمت خدا چیه  ازین همه ظلم؟یه مرد غریبی یه پسر داشت با یکی از اقوام ما ازدواج کرد

این زنه اینقدر بچه رو اذیت میکرد در نبود پدرش و همش هم ب بچه میگفت تو شیشه ای میشی...خدا کجاست؟

خونتون نیار ولی روزی دوساعت برو باهاش درس کارکن کتابای حواستو جمع کنو براش بخر بده اونارو انجام بده ...

عزیزم خیلی براش دفتر و مداد شمعی یا هر چی گرفتم..میزنه زیر گریه میشکنه میگه نمیخوام 

ذره ای دست ب قلم نمیشه

همش طبیعیه اینده خوبی درانتظار این بچه نیست سرشار از عقدست یکم بزرگترکه بشه مستقل بشه هزارنوع تله ود ...

بچه گاهی لج میکنه در طول روز یه لقمه هم غذا نمیخوره..کوچیک بود بهتر بود جدیدا خیلی لجبازه ‌.خدایی من ک میرم خونه پدر بزرگش سردرد میشم بس جیغ داد میکنن..کلا تعادل اعصابمو من از دست میدم چ برسم ب اون بچه 

خب اونا تحمل دیدن خرابکاری رو ندارن و این هم ب لج میره خرابکاری میکنه شامپو خالی میکنه یا برنج میریزه و اینا هم داد میزنن سرش 

دلم برای همه ی بچه ها میسوزه

همش طبیعیه اینده خوبی درانتظار این بچه نیست سرشار از عقدست یکم بزرگترکه بشه مستقل بشه هزارنوع تله ود ...

ب نظرت ببرمش کنار خودم مثلا در ماه ده روز  سعی کنم کمکش کنم راه میاد با من؟