2777
2789
عنوان

جواب این بی بی چک چیه؟ مثبته یا منفی؟ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هم شیاف استفاده میکنم هم آمپول

پس استرس نداشته باش استراحت کن که چند روز دیگع قراره ازمایش مثبت بزاری اینجا😍😍

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
عزیزم اگه انتقالت فرش بوده ممکنه اثر دارهاست ولی اگه جنین فریز انتقال دادی جای امیدواری هست

فریز بوده. من پارسال تخمک کشی کرده بودم بخاطر کرونا انتقال ندادم. امسال بی خیال کرونا شدم و انتقال دادم. 

نمیدونم 
فریز بوده. من پارسال تخمک کشی کرده بودم بخاطر کرونا انتقال ندادم. امسال بی خیال کرونا شدم و انتقال د ...

عزیزم پس نگران نباش امیدوار باش انشالله مثبته 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
پس استرس نداشته باش استراحت کن که چند روز دیگع قراره ازمایش مثبت بزاری اینجا😍😍

من خیلی رنج کشیدم تا این مرحله رسیدم. چند ساله درگیر دوا درمونم. علت ناشناخته. اطرافیان همه بچه دار شدن و به مامان و مادرشوهرم تیکه میگفتن بخاطر من. مادرشوهرمم از من خوشش نمیومد.

نمیدونم 
من خیلی رنج کشیدم تا این مرحله رسیدم. چند ساله درگیر دوا درمونم. علت ناشناخته. اطرافیان همه بچه دار ...

عزیزم دیگه ناراحت نباش درکت میکنم منم بعد هفت سال دوا درمون باردار شدم ولی ۱۰ هفته قلبش نزد و کورتاژ شدم اصلا استرس نداشته باش فقط دیگه روزای خوب پیش روته 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
علایم خاصی ندارم. حساسیت زیاد سینه که فکر کنم بخاطر داروهاست. هر ۶هفت ساعت هم یک تیر کوچولو سمت راست ...

منم با این علایم باردار بودم ‌.انشالله که هستی عزیزم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️