2777
2789
عنوان

یکی بیات دردودل کنیم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرم

فدایت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
نمیدونم برام سواله وقتی مامانش میدونه که چقددوسش دارم چرابایداین کارارو انجام بده؟مگه نبایدخوشحالی و ...

عزیزم . واسه منم پیش. اومده....ماهم یکسالو نیم باهم بودیم...اونا از ما سطحشون پایین تر بود..خانوادم مخالف بودن...پسره تمام این یکسالو نیمو رفت و اومد برا خاستگاری...همه خانوادشم میدونستن....اما اخرشم رف با یکی از اقوامشون ازدواج کرد.....این جور ادما ارزش ندارن.اگه حس میکنی داره میپیچونه ولش کن بخدا....منم مث خودت بودم.....بعد اون دیووووونه شدم ......افسردگی گرفتم......طوریکه مامانم به حالم گریه میکرد....اما یهسال با همه بدبختیاش گذشت و فراموششش کردم....الان یکی تو قلبمه که از خدا هزار مرتبه شکر میکنم که نزاش من به اون ادم عوضی برسم....امیدت به خدا باشه

وجـــــــــــــ٫٫ــود تــو دلیـــل عاشقیمــــــــــ٫٫ــــه‍:))❤  
باودت میشه هی میگم نکنه مشکل ازمنه زشتم؟یاهرچیزدیگه

ن عزیزم مشکل از تو نیست بیشتریا این مشکو دارن 

این الان اخلاقای بد با تو داشته باشه بعد ازدواج اذیت میشی عزیزم خوب فکرات و بکن سنی هم نداری 

با مردی ازدواج کن ک با حرف مامانش نظرش بر نکرده کسی ک تورو بخواد تو روی همه وایمیسته 

موفق باشی عزیزم 

مراقب خودت و احساست و ارزشت باش 

نمیدونم چکارکنم؟بنظرت بامشاورحرف بزنم

نه 

به مشاور چی بگی؟ 

اونو ک نمیشه تغییر داد

مشاور بری میگه یا کات کن یا ازدواج کن ولی بعد ازدواج یا میشه طلاق یا باید بسوزی و بسازی 

خب چ کاریه پول بدی مشاور اینا رو بگه

ما داریم میگیم بهت دیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
دارم بهش فکرمیکنم اماخودش واقعاخوبه فقط مامانش انگاربامن مشکل داره

همین مامانش بعدا میتونه مشکل بزرگی شه تو زندگیتون....بیشتر فکر کن...میدونم درکت میکنم سخته 💔

وجـــــــــــــ٫٫ــود تــو دلیـــل عاشقیمــــــــــ٫٫ــــه‍:))❤