2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 165 پست
اره انگار میدونن ادم یجوری میشه خودش😂😂😂 انگار نگاها سنگین میشه شایدم اینجور نباشه ها ولی من خود ...

پس چرا من هیچوقت این حسو نداشتم تواین مدت 😂

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی استرس داره تا ما میریم ی جا انگار همه میریزن دور ماشین ما😂😂😂

ن باور کن تو شرایط الانتون هیچ‌جا بهتر از ماشین نیس یکم اذیت میشه آدم ولی در کل خوبه فقط کافیه جا خلوت پیدا کنین

اینکه دوس داری تو بغل شوهرت و تو اتاق پیش همدیگه باشین رو من درکت میکنم عزیزم ولی بزارین برا بعد ازدواج اونجوری باحالتره همیشه شوق داری که برین زیر یه سقف و بعد ازدواج چیزای جدید تجربه میکنی

دوستت دارم عشق زندگیمM💗
اسی همه تو دوران عقد از هم جدا هستن تقریبا  یه زره تحمل کن  شیرینی عقد به همین دلتنگی ها ...

خداروشکر ما یهودو هفته یک هفته پیش همیم ولی کاش مشکل ماهم این بود

عزیزم خب وختی خونه اونایید برید تو اقاقش؟؟؟اینم نمیزارن ینی؟؟

اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ...  بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ...  واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ...  و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم...  درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ...  تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ...  دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم...  وووو در آخررر                                                                                                ❤شکرت خدای قشنگم❤
ن باور کن تو شرایط الانتون هیچ‌جا بهتر از ماشین نیس یکم اذیت میشه آدم ولی در کل خوبه فقط کافیه جا خل ...

حالامیفهمم چرا خدا بهمون ماشین نمیده چون مارو خونه کنارهم میزارن باشیم خدامیگه بی خیال اینالازمشون نمیشه😂

ن باور کن تو شرایط الانتون هیچ‌جا بهتر از ماشین نیس یکم اذیت میشه آدم ولی در کل خوبه فقط کافیه جا خل ...

ب خودم حس خوب نمیده تو ماشین

نگاه آدما ک رد میرن از بغل ماشین

انگار آدم نادرستی دیدن دور از جون شماها