2777
2789
عنوان

شوهرم واسه ابجیش پول ریخته ولی...

544 بازدید | 28 پست

من چند وقت پیش تو گوشی شوهرم دیدم که ابجیش که طلاق گرفته یه شماره کارت فرستاده کارت به اسم مامانش بود ولی الان نگاه کردم دیدم پاک کرده(توروخدا نگین خب پدر مادرشن ما الان وضعیت اقتصادیمون افتضاحه جوری که حتی عید واسم کفش نخرید) سه ملیون هم باباش ازش گرفته نداده

من یه تومن پس انداز داشتم دادم به شوهرم الان که شماره کارتو دیدم شماره کارت خودمو فرستادم گفتم پول منو بزن 

توروخدا راهنماییم کنید دارم دق میکنم از دستشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم واقعا حق داری شوهرت دلش سوخته و نتونسته نه بگع بهش درست و با سیاست بگو چرا وقتی خودمون مشکل مالی داریم اینکارو کردی خوبه منم برم بریزم به حساب مادر و خانوادم

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
اینکه عقد کفش نخریدی معیار بی پولی نیست گل 

عقد نه عزیزم عید نخریدیم چون مبخوام پس انداز کنم ولی خانوادش نمیزارن شوهرم دو تا داداش داره وضعشونم خوبه ولی اونا پول نمیدن به این بدخت گیر دادن

اگه کمک کرده واقعا احتیاج داشته خواهرش زیاد کار بزرگی نکرده خوب به هرحال خونواده به درد همچین روزایی میخورن شما الان به عنوان عروس به این قضیه نگاه میکنی همین رو برای خودت تصور کن برادر یا خواهرتون یه روز احتیاج داشته باشن واقعا کمک نمیکنی؟