هامیرا مدیر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 عنوان حرکت سمّی مادرشوهرم😂 | مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 56 پست دخترم تازه از شیر افتاده بوداز رو عادت گاهی دست میزد به سی...ه خانومهایی که بغلش میکردن دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد 1400/02/26 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 بعضیا خیلی بی حیان و نمیشه کاریش کرد. دقیقا از حیاعهیکی از خواهر شوهرام،عقد بودیم شوهرش رفته بود سفر بعد زنگ زده بود شوهر من بره پیشش تنها نباشه،تازه یه پسر دبیرستانی هم دارهبعد جلو شوهر من یه لباس زیر مشکی پوشیده بود با یه بلوز توری دونه درشت با رنگ مخالفاصرارم کرده بود عکس بگیر برا نامزدت بفرست ببینه چه لباسی برای خودم قلاب بافی کردم دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 خانمها به بچه هاتون از نوزادی یاد بدید بگن شیر .روانشناس کودک درنا شریفی و کلیپاشو ببینید خیلی زشته& ... منم همیشه میگفتم شیر دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
baharenasehi عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2842 دقیقا از حیاعه یکی از خواهر شوهرام،عقد بودیم شوهرش رفته بود سفر بعد زنگ زده بود شوهر من بره پیشش تن ... عزیزم،شوهرتون تک پسره ؟انگار کل خانواده باهاش راحتن.چه حرکات زشتی. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
mooones عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1987 هیچ چی بگه عادت دارن ۷ روز هفته مادر و خواهراش لخت جلوش دراز میکشن ک بادکششون کنه اینم خجالتی شد ... خیلی چندشن
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 عزیزم،شوهرتون تک پسره ؟انگار کل خانواده باهاش راحتن. چه حرکات زشتی. نه والابچه هفتم و پسر چهارمهمادر و دختراش کلا روانینحالا اونا خیلی مذهبی و سنتی اندما باز و امروزی هستیم اصلا اهل حجاب نیستیمولی خیلی حریم نگه میداریم پیش هماما اینا نهبخصوص خواهر کوچیکه همشم خودشو میچسبونه به شوهر من دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 خیلی چندشن فک میکنن مثلا منو میچزونن اینجورینمیدونن من به پشمم نیسفقط بی حیایی و بی کلاسی خودشون میرسونن دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
baharenasehi عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2842 نه والا بچه هفتم و پسر چهارمه مادر و دختراش کلا روانین حالا اونا خیلی مذهبی و سنتی اند ما باز و ... عزیزم میفهم تو هم خیلی اذیت میشی از این برخوردا.من خودم مذهبی ام و قبول دارم دیدم بعضی هاشون اینطورین. آدم باید ی حریمی رو حفظ کنه برا خودش و طرف مقابلش.هر چند باری بهشون تذکر بده. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 عزیزم میفهم تو هم خیلی اذیت میشی از این برخوردا. من خودم مذهبی ام و قبول دارم دیدم بعضی هاشون اینطو ... نه اتفاقا اصلا اذیت نمیشمچون الحمدلله هیچ ناامنی توی ذهنم ندارمولی خب کار اونها قطعا از روی کمبود و حس نیاز به توجه هست دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
mooones عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1987 فک میکنن مثلا منو میچزونن اینجوری نمیدونن من به پشمم نیس فقط بی حیایی و بی کلاسی خودشون میرسونن بگو خودتونو بکشیدم ته تهش من زنشم با شما کاری نداره😂 دور ازجون زنا هار شدن...چزوندن عروس به چه قیمتی آخه
baharenasehi عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2842 نه اتفاقا اصلا اذیت نمیشم چون الحمدلله هیچ ناامنی توی ذهنم ندارم ولی خب کار اونها قطعا از روی کمبو ... خب خداروشکر که اینطوریه.اون که صد البته.ولی خب از ی جایی باید اصلاح بشن.شاید بقیه نظر شما رو نداشته باشن گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 بگو خودتونو بکشیدم ته تهش من زنشم با شما کاری نداره😂 دور ازجون زنا هار شدن...چزوندن عروس به چه قیمت ... خخخخدقیقامثلا پز کارای شوهرمو به من میدننمیفهمن بابا این شوهر منه،پز دادنی هم باشه من باید پز بدم دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
هامیرا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 خب خداروشکر که اینطوریه.اون که صد البته.ولی خب از ی جایی باید اصلاح بشن. شاید بقیه نظر شما رو نداشت ... دیگه اونش به من مربوط نیسواقعا براشون از خداوند عفت و حیا میخوامبی حیایی بزرگترین عیب یک زنه دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد