2777
2789
کجاته؟پا خیلی بده من یادمه ریشه هاشو درمیاوردم😰😭انقد درد داشت وصل بود به استخون انگار قطره ها تا ...

چطوری در میاوردی ؟ پامه هم انگشت بزرگه هم کف پام

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان میخچه فقط و فقط سنگ پاست ،بعدکه کلی سنگ پا کشیدی روش و اومد بیرون دورشو کرم بزن بعد قطره بزن ز ...

وووووی یه لحظه تصور کردم گوشتم ریش شد

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

من پارسال میخچمو خودم درمان کردم ۳تا چسب میخچه گرفتم چسب میزدم بعد تا دو روز نمیزاشتم بهش آب بخوره بعد دو روز بازش میکردم میزاشتم تو آب تا نرم بشع بعد با ناخن گیر روشو می گیرفتم البته فقط تا جایی که پوست مرده بود اصلا درد نداشت بعد که دردم می گرفت دیگه ادامه نمیدادم دو باره چسب میخچه میزدم و همین کارو تکرار میکردم تا رسیدم به ریشه و اونم سوخت  تقریبا یه هفته ای خوب شد راحت شدم از دستش دیگه آخرش حتی از درد زیاد نمی تونستم پامو زمین بزارم 

چطوری در میاوردی ؟ پامه هم انگشت بزرگه هم کف پام

اینا مسری ان به پای کسی نزن

الکلی کن ذستتو میزنی

با موچین و به سختی

۶ تا بودن تو پام 

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
باید ادامه بدی کامل ول نکنی وسط راه واینکه قطره اسید سالسلیک کامپاد حتما بگیر کامپاد باشه هاااد حتما

همینه که گفتی 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من پارسال میخچمو خودم درمان کردم ۳تا چسب میخچه گرفتم چسب میزدم بعد تا دو روز نمیزاشتم بهش آب بخوره ب ...

اره با چسب یه هفته خوب میشه ولی نمیدونم چرا برای استارتر جواب نداده

اره با چسب یه هفته خوب میشه ولی نمیدونم چرا برای استارتر جواب نداده

احتمالا فکر کرد به ریشه رسیده ولی نرسیده بود اخه من یه بار گول حرف مامانمو خوردم این بلا سرم اومد مامان گفت دیگه بسه چسب نزن خوب شده ممکنه پوستت آسیب ببینه ولی لعنتی از بین نرفته بود بعد چند روز دیدم از روز اولش پر قدرت تر برگشته 

همینه که گفتی 

من همه راه رو امتحان کردم حتی برام دکتر سوزوند اما باز در اومد ای کاش نمیکردم وااااااای فقط لحظه ای که آمپول بی حسی زد کف پام مرددددم انقد جیغ زدم مطب و گذاشتم سرم گریه کردم ولی بازم نرفت اومدم خونه بعد ۱ ماه هی چسب زدم هی با تیغ بریدم بعدم قطره رو زدم همراهش که کامل رفت البته واسه من مال میخچه ۶ ساله بود مثل ریشه درخت زیییاااااد بود الان کامل رفته با این روش