2821
2789
عنوان

از این که .‌‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 25 پست
بستگی داره  وقتی قهرم پشیمونم وقتی آشتی ام راضی الان قهرم واسه همین پشیمونم و ازش متنفرم🤢

منم اینجوری میشم 

اما در کل ناراضیم از اینکه کلا چرا ازدواج کردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اگر ازدواج نمیکردم الان خیییلی پیشرفت داشتم ولی الان ک ازدواج کردم حتی حق ندارم عکس دستمو استور ...

😔😔😔با روحیات من ک اصلا سازگار نیست .

من کسیو داشتم ک از همهههه لحاظ باهم‌مچ بودیم .وایی ک چقد خوب بود . اما این همسر من .. خیلی  زود قهره . خستم بخدا از قهراش

سلام عزیزم . من از شوهرم دورم  واقعا با اخلاقای ی مرد خیلی سخته زندگی .

عزیزم از الان ناراحت نشو فعلا کارای خودتو بکن برنامه ریزی بکن الان چون دوری اینجوری هستی ایشالا برین سر خونه زندگیت درست میشه باهم صمیمی باشین .فعلا درستو بخون تا زودتر تموم کنی بعدا بری پیش شوهرت حواس درس خوندن واست نمیمونه 

ی جورایی  خیلی خوبی ها داره  ولی واقعا ی بدی هایی هم داره .

خب خوبیا و بدیاشو بزار کنار هم اگه خوبیاش بیشتره بدیاشو ببخش

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
😔😔😔با روحیات من ک اصلا سازگار نیست . من کسیو داشتم ک از همهههه لحاظ باهم‌مچ بودیم .وایی ک چقد خو ...

هععععی خدا کمکمون کنه 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭
عزیزم از الان ناراحت نشو فعلا کارای خودتو بکن برنامه ریزی بکن الان چون دوری اینجوری هستی ایشالا برین ...

نمیزاره درس بخونم که ‌‌ .. همه چی مو با ازدواج‌گرفتن 

چرا بعضیا دنبال خاستگارن . من روزی چندتا داشتم ‌ کاش نمیداشتم . ک خانوادم انقد زود نخان منو بدن ‌

نمیزاره درس بخونم که ‌‌ .. همه چی مو با ازدواج‌گرفتن  چرا بعضیا دنبال خاستگارن . من روزی چندتا ...

عزیزم با شوهرت منطقی حرف بزن بگو من باید درس بخونم قبل ازدواجم میدونستی بگو همه سواد دارن الان من تو این دوره بی سواد بمونم بگو اگر نمیتونی با حق ساده من کوتاه بیای و همراهم نیستی پس کی میخای همراهم باشی با سیاست باهاش حرف بزن که نرم شه تو مشتت بگیرش از الان دعوا و قهر اینا نکن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز