چند سال پیش تو عروسی چن روز پشت هم باهم بودیم و من ازش خوشم اومده تا یسال خوابشو میدیدم😂😂 ولی دیگ پیداش نکردم دوسال هم سربازی رف الان 22 سالشه ، تازه اینستاش رو پیدا کردم
چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵
من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم که با هم تبادل نظر کنیم
حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟ دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟! بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟!
تیکر بارداری نیست🦋:) یک ترنسهمجنس باز نیست !دوجنسه نیست!باعث انحراف نمیشه! نشانه آخرالزمان نیست!اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕