چند سال پیش تو عروسی چن روز پشت هم باهم بودیم و من ازش خوشم اومده تا یسال خوابشو میدیدم😂😂 ولی دیگ پیداش نکردم دوسال هم سربازی رف الان 22 سالشه ، تازه اینستاش رو پیدا کردم
چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من چهار سال پیش ازش خوشم اومده بود تو عروسی اون موقع احساس میکردم هی منو داره نگاه میکنه ولی خیلی از اون زمان گذشته و منو ندیده چون من اصلا این مدت نه خیابونی جایی نرفتم اونم بود دوسال سربازی
چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو
من چهار سال پیش ازش خوشم اومده بود تو عروسی اون موقع احساس میکردم هی منو داره نگاه میکنه ولی خیلی از ...
احتمال داره دوست داشته به هرحال تو سنت کمه صبر کن اگه دوست داشته باشه باکسه دیگه ای ازدواج نمی کنه چون پسرا کسیو که دوس دارن اگه شرایط شون اوک نباشه خواستگاریش نمیرن وقتی وضعیتشون اوک شد میرن که احتمال جواب مثبتش بیشتر باشه
علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
چرا بعضیها کاری کردن تا عضو اینستا نشی نمیذاره عکسشو ببینی
مگه نه اینکه معمولاً اسم خودشونو نمیذارن چجوری بفهمیم کیه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم