2777
2789
عنوان

عکس کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 151 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقد کوچولوعه🤭 خودت چن سالته

19 اون 22

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

اره پسر خانواده دوستیه به دوستش گفته من زن میخام دوستش میگ زن چیه دوس دختر بگیر دیونه ایا😂😂

😂نمیدونم والاچه جوری بگی بهش.سخته🤦‍♂️

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
تو نگاهاش توجه دستپاچگی ندیدی؟ 

من چهار سال پیش ازش خوشم اومده بود تو عروسی اون موقع احساس میکردم هی منو داره نگاه میکنه ولی خیلی از اون زمان گذشته و منو ندیده چون من اصلا این مدت نه خیابونی جایی نرفتم اونم بود دوسال سربازی

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

اسی اگه دوباره گزاشتی من و رپلای کن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اسی بزا من میرم بهش میگم تو میخوایش اگ روت نمیشه😁

نه اصلا دوس ندارم خودم پیش قدم شم😂😂 پسرا از این دخترا خوششون نمیاد ، تازه رکوعس هم بخاطر دوسته صمیمیم نمیتونم بدم 

من چهار سال پیش ازش خوشم اومده بود تو عروسی اون موقع احساس میکردم هی منو داره نگاه میکنه ولی خیلی از ...

احتمال داره دوست داشته به هرحال تو سنت کمه صبر کن اگه دوست داشته باشه باکسه دیگه ای ازدواج نمی کنه چون پسرا کسیو که دوس دارن اگه شرایط شون اوک نباشه خواستگاریش نمیرن وقتی وضعیتشون اوک شد میرن که احتمال جواب مثبتش بیشتر باشه

اگ دوباره گذاشتی منو لایک کن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
😂نمیدونم والاچه جوری بگی بهش.سخته🤦‍♂️

اره خیلی حتی بخاطر دوسته صمیمیم نمیتونم رکوعس بدم چون به دوسته صمیم هانیه گفتم اره این کراش چند ساله پیشه گفت عع این رو ایدا میخاس برا من تور کنه 

چجوری اینستا یکیو پیدا میکنید

چرا بعضی‌ها کاری کردن تا عضو اینستا نشی نمی‌ذاره عکسشو ببینی

مگه نه اینکه معمولاً اسم خودشونو نمیذارن چجوری بفهمیم کیه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم