2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فک کنم 30دقیقه کافی باشه بزنی تو گوگل بهت میگه که..اگه درست شد عکسشم بزار 😊

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

۴۵ دقیقه تا یکساعت 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

اشپزی#  

كالباس خونگى🌭

مرغ چرخ شده نيم كيلو

سير ٣ حبه

زرده تخم مرغ ١ عدد

روغن مايع ١ ق غ

هويج پخته و خورد شده ١ عدد

قارچ پخته و خورد شده ٢ عدد

پسته مقدارى

آرد ذرت ١ ق

فلفل سياه ١ ق م

نمك ١ ق چ

پودر هل نصف ق چ

پودر زنجبيل نصف ق چ

اول سير رو تو مرغ رنده كنيد، بعد آردذرت و ادويه ها رو با هم الك كنيد و روى مرغ بريزيد و خوب ورز بديد، حالا نوبت تخم مرغ و روغن و اگه هم خواستيد هويج و قارچ و پسته اس، اونها رو هم اضافه كنيد و خوب ورز بديد تا يه خمير يك دست درست بشه، كيسه فريز رو باز كنيد و خميرو توش استوانه اى شكل بريد و رول كنيد و عين شكلات ببنديد. حالا با فويل آلومينيومي دوباره دور خمير و ببنديد. اگه بخار پز داريد كه ١/٥ ساعت بخار پز كنيد اگه ندارين يه آبكش فلزى رو روى يك قابلمه بذاريد طوريكه ته آبكش چندسانت بالاتر از ته قابلمه باشه تا زير آبكش و آب كنيد بذاريد جوش بياد كالباس و تو آبكش بذاريد و درش و ببنديد تا بخارپز بشه، مستقيم هم ميشه تو آب انداخت و پخت اما بايد حسابى بپيچينش كه آب داخلش نفوذ نكنه و اين روش پخت ١ ساعت زمان ميبره. بعد همونجورى با نايلون چند ساعت يا يك شب داخل يخچال قرار بدين و بعد برش بزنين

#ماه_مبارک_رمضان

#خانوم_ایرونی  #نکات_خانه_داری  #کالباس_خونگی  آشپزی#  

http://eitaa.com/joinchat/210829418Cfe022a7b47

👉 @khanoome_ironi

به به  عالی شده نوش جونت 😋

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز