یکی اون بالا نشسته ک حواسش از همه بیشتر به ما هست...و مسیر خوشبختی رو جلوی پامون میزاره....نگران هیچ چیز نباش..چون همه چیز به دست او و باور و تلاش توست
حتی وقتی که خواب هستیم در تمام ستاره های درخشان بیداریم
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
بهش توکل کردم و گفتم حواسش بهم هست دوباره شروع کردم دعا کنین
تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بینمازی؛ نگفتند بی حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
من عمیقا به وجود خدا و مهربونیش باور دارم ولی حال دلم اصلا خوب نیست .... خیلی داغونم ....یه ...
محاله ک وجود خدا رو حس کنی و باز حالت بد باشه....تو غرق آرامش میشی چون غیر از خدا چیزی نیست ک دلت بلرزه....حال بد ما به خاطر ارتباط فیزیکی و حسیه ما با دنیاست
حتی وقتی که خواب هستیم در تمام ستاره های درخشان بیداریم