2777
2789

رفتم رنگ مو یخی دادم یاسی نقره ای زد رفتم ارایشگاه دیگ عوض کنم رنگ شنی طلایی گفتم بزن صورتی شده😂😐

بیا چهار کلمه حرف حساب بزنیم🙂💛من،عجیب!دوست:)دارم.‌‌.‌🤒💛

چند واحد کوررنگی بایدپاس کنن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بخدا من خودم هیچ وقت آرایشگاه نمیرم میگم ی چی بزن ی چی دیگه میزنه میگم ابرو هامو نازک نکن میاد نازک نازک میکنه 😬

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

شانسی ترکیب رنگ درست میکنن. منم یبار شنی میخواستم صورتی روشن تحویلم داد.‌حین شستن میگفت حالا ببینی عاشقش میشی یه صورتی نااازی شده که نگو!!! گفتم من صورتی نخواستم که.... اصلا هم زیربار کاری که کردن نمیرن. در نهایت دوباره برات رنگ‌میذارن یه چیز دیگه میدن تحویلت و پول بیشتر هم میگیرن چون مواد بیشتر مصرف کردن. بنظر منکه حلال نیست اینکار

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃