2777
2789
عنوان

عروس شونزده ساله و برگای ریخته شده ی من:/

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 111 پست
اولا که من هم 16 سالگی ازدواح کردم الان 7 سال میگذره و خیلی خوشحالم که به این چرت و پرتایی که تو نی ...

شما کلا متوجه منظور من نمیشین انگار،من نه به شما ونه به هیچکس دیگه ای هرگز نمیگم بدبخت،خوشبخت باشین🌹

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلت نسوزه ... فردا تو 18 سالگی جدا میشه بچه به بغل میره دنبال هرزگیش

خیلی از واژه بدی دارید استفاده میکنید مگه هر کی طلاق میگیره یا زود ازدواج میکنه هرزه اس چرا یه ذره شعور ندارید آخه همین شماها دید جامعه رو نسبت به زنان مطلقه بد کردید که زنا هر خفتی و حاضرن تحمل کنن ولی طلاق نگیرن بسه دیگه 😑

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
عزیزم من 30 سالمه بچم هم 4 سالشه ... ارشد خوندم کار پیدا کردم بعد شوهر کردم هول نبودم

اولا شما که ارشد دارین چرا مث کسی صحبت میکنید که بیسواد هست

بعدم  الان اگه ۱ یا دو سال دیگه به هرررر دلیلی فکرش کنی محبور به طلاق شی یا فرض کن شوهرت فوت کنه

فرض کن از خونه همین امروز رفت بیرون و دیگه برنگشت

اونوقت خوشت میاد کسی بهت بگه  راحت شد حالا بره دنبال هرزگیش؟؟؟؟

واقعا این و بدون حرفای ما به خودمون برمیگرده اونم جاییکه فکرش و نمیکنیم

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵