2777
2789

ولش کن فک کنم از این هیز ایناست میخواد مخ بزنه هدفش چیز دیگست حالاشایدم نباشه هرچند بعید میدونم.

عکس چجوری براش فرستادی فقط از صورتت یانه عکس قدی؟!

لطفا برای حل شدن مشکلم یا صلوات بفرستید ممنون.♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم مردا طورین ک باید پیششون خود واقعیت نباشی.. عاشقترین ک باشی و محبت کنی دلشونو میزنی‌.. بر ...

آره اینکه بی لیاقت باشن رو بهت حق میدم خودم تنفر دارم 😂⁦🙏🏻⁩

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

دیگ جرعت نکرد باز بگه

یکم رو بدی بازم میگه 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

این ک اره

خب بده دیگه این.. تموم کن.. با یکی بهترش وارد رابطه شو..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

آره اینکه بی لیاقت باشن رو بهت حق میدم خودم تنفر دارم 😂⁦🙏🏻⁩

😑😑😑😑 

خدا هدایتشون کنه..

وايي علشق مدللي جواب دادنتم فقط😂😂😂

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
خیلی کم وارد رابطه میشم بعد سریع پشیمون میشم از بس هولن

کتاب زنان زیرک رو بخون اگه نخوندی عزیزم

پی دی افش تو گوگل هست.. خیلی چیزا بهت یاد میده