2789
واقعا واسه منم ۹تیر زدن والله تو ۳۱هفته و۳روز وزنش یک کیلو هفتصدو خوردایی بود خودم تا الان یه ۸کیلو ...

وای من ۲۳ کیلو اضاف کردم. تو ۳۲ هفته ۲ کیلو بود نی نی

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو گوگل زده بود نشت کیسه آب ممکنه باشه شماهم اینجوری بودی؟

گوگل همه چیزو بزرگ میکنه من خودم از اول حاملگیم ترشح زرد سفید ابکی بعضی مواقع سبز هم داشتم اما دریغ از یه درصد عفونت یا چیزی نگران نباش به منم میگفتن زایمان زودرس میاره الکی 

گوگل همه چیزو بزرگ میکنه من خودم از اول حاملگیم ترشح زرد سفید ابکی بعضی مواقع سبز هم داشتم اما دریغ ...

آخه من چون بو نداره و خارش و سوزش ندارم خیلی ترسیدم گفتم اگه ابنا داشتم خب عفونت بود اینا نیست پس کیسه ابه

👈🤷👉
منم شکم اولم ۲۰کیلو اینا اضافه کردم و پسرم موقع زایمان ۳/۳۰۰بود ولی مواظب باش وزن نی نی خیلی زیاد نش ...

طبیعی میخوام چون اندومتریوز دارم سزارین برام خطرناکه بچه اولتون سز بوده؟ وزنتون بعد زایمان کم نشد؟

طبیعی میخوام چون اندومتریوز دارم سزارین برام خطرناکه بچه اولتون سز بوده؟ وزنتون بعد زایمان کم نشد؟

بعد زایمان حتما حتما شکم بند ببند تا چند روز آب نخور من خواهرم اینکارو کرد خیلی از اضافه وزنش کم شد 

👈🤷👉
بعد زایمان حتما حتما شکم بند ببند تا چند روز آب نخور من خواهرم اینکارو کرد خیلی از اضافه وزنش کم شد& ...

باید همین کارو کنم چون قدمم بلند نیس الان عین پنگوئن شدم