2777
2789
عنوان

باز نشستگی بیمه زنان خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری مطمئن بشم خیلی نگران شدم گفتم اینطوری که فایده نداره آخه دولت خیلی دزده ازشون بعید نیست هیچی

برو اداره بیمه بپرس 

در ضمن من و شما قرارداد داریم توش نوشته چطوری محاسبه میشه اگرم قانون جدید باشه که نیست برای جدیداست ولی همچین چیزی نیست شما یه جاشو اشتباه خوندی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
برو اداره بیمه بپرس  در ضمن من و شما قرارداد داریم توش نوشته چطوری محاسبه میشه اگرم قانون جدید ...

حق بیمه پرداختی در بیمه زنان خانه دار از طریق فرمول زیر محاسبه می‌شود:

مبلغ حق بیمه یک ماهه = نرخ انتخابی سهم بیمه شده * مدت یک ماه ( ٣١ و ٣٠ روزه )*  حداقل دستمزد روزانه در سال مورد نظر

حداقل دستمزد روزانه در سال مورد نظر: هر ساله توسط وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی تعیین می‌گردد که برای سال ۹۸ برابر است با ۵۰۵۶۲۷ریال

نرخ انتخابی سهم بیمه شده: بیمه شده هنگام عقد قرارداد بیمه می‌تواند به انتخاب خود یکی از سه نرخ 12، 14 و 18 درصد را انتخاب نماید.

همانطور که در بالا توضیح داده شد  میزان پوشش بیمه در هر یک از سه نرخ 12، 14 و 18 درصد متفاوت می‌باشد.

به عنوان مثال با توجه به دستمزد سال ۹۸مبلغ حق بیمه یک ماه فردی با نرخ انتخابی 12 درصد در ماه مهر ماه برابر است با:

( مبلغ یک ماه به ریال ) ۱۸۲۰۲۵۷= ١٢  درصد *۳۰*۵۰۵۶۲۷

دوستان من این مطلب رو خوندم ببینید نظرتون چیه    

این حق بیمه پرداختی هست 

یعنی مبلغی که برای حق بیمه پرداخت میکنی 

نه اون چیزی که بعدا دریافت میکنی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد