2777
2789
عنوان

علت این مدل سرگیجم چیه خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
یعنی قنددارم فشارم فکنم نرماله نمی‌دونم 

یعنی قندت پایینه البته شاید

یا کم خونی

اگه سرپا میشی سرگیجه داری فشارت پایینه و کم خونی

اگه وقتی درازی سرگیجه داری فشارت بالاس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم پس فردا دارم میرم دکتر گوش فقطم وسط سرمه یکهومیلرزه انگارمچرخه دکتراعصابم گات بخاطراعصاب ن ...

اول قند و فشار رو چک کن جدیدن عصبی یا هیجانی شدی ؟ اصلن ترس. نداره یه دکتر داخلی برو. حل میشه 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
وقتی مچرخم یا تکون میخورم سرم میگرده 

من اینجوری بودم افت فشار داشتم و کم خونی

قرص آهن های خارجی خوردم یه مدت خوب شدم باز برگشت

سری آخر وقتی پامیشدم هما جا سیاه میشد میشستم زمین تا ببینم باز پاشم که یه نفر قرص خون امام رضا رو معرفی کرد عطاری معابر پیدا کن بخر بخور ضرر نداره یعنی خوردم سه ماه کم خونیم یک ساله درمان شده 

جدی مگید علایمتون چی بود خوب شدین الان  مامان خودم هم همین جوری شد

اره 

مامان منم یه مدت اونطور شد ازمایش داد مشکلی نداشت دکتر گفت از گوش میانیه خودش رفع میشه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
استرس اسباب کشی دارم واسترس چاقیمو همش دلم مخاد لاغربشم

بابای من از استرس اینجوری شد یه مدت دکتر یه قرص ریز قهوه ای رنگ داد خوب شد  از استرس گلم. 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست