2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هرچي خدا بده خوبه. فقط نميتونم تا يه ماه ديگه صبر كنم

سالم باشه انشاءالله باناز پدرومادر بزرگ بشه عزیزم 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
امسال انتخاب رشته دارم  رشته تجربی رمیارم یاهاشور خورده ونمیتونم برم  ریاضی وعلومم چن می ...

من فقط گاهی یه چیزایی حس میکنم همین اون چیزیم که پرسیدی بستگی به تلاش خودت داره

پسر

مرسي عزيزدلم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اره اگه باردار بشی پسر میاری

😎😎من اخر شبا حس ششم  درست میشه 😁😁

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
سالم باشه انشاءالله باناز پدرومادر بزرگ بشه عزیزم 

ممنون قربونت

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز