2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعجب نداره خوشحالیم نداره 

ما ک‌همیشه برندت هستیم برامون عادی شده اسقد  ..لال ... باید بره تاپیک بزنه عقده خالی کنه ..

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
اخی عزیزم... دارن میسوزن باید یه جوری خالی بشن دیگه.... ولشون کن😁

من متوجه نمیشم چرا تا یه چیزی میشه فک میکنین یه عده در حال سوختنن 

من‌قبلا که سنم کمتر بود استقلالی بودم ولی از یه جایی به بعد گفتم به من چه اصلا ، طرف بازی رو ببره یا ببازه چی به من میماسه 

قردادای میلیاردی واسه اونا حرص و جوشش میمونه واس شما 

بی خی بابا یه کم بزرگ شین 

عشقه پرسپولیس

عشقه پرسپولیس

❤❤❤❤❤

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
من متوجه نمیشم چرا تا یه چیزی میشه فک میکنین یه عده در حال سوختنن  من‌قبلا که سنم کمتر بود است ...

والا ما بزرگیم... شماهم حرص مارو نخور😏

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔