2777
2789
عنوان

می‌خوام برم 😊

308 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من می‌خوام کلا کاربریم لغو بشه و دیگه نتونم برگردم اگر دکمه ی خروج رو بزنم لغو کاربری میشم ؟ 

و دوستان گلم من رفتم دوستون دارم 💜.

@شیر_موز  

@seokjin  

@parیا  

@خانوم20 خداحافظ دوستون دارم قدر یه دنیا از بقیه هم خداحافظی می‌کنم 😊💜.

hermione# عزیز دلم من رفتم امیدوارم برگردی دوستای بهتری پیدا کنی 🥺💜.

میشه به سوالم جواب بدید ؟

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

به نی نی یار باید بگی

اون جوری لغو نمیشی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شوهر کردی؟

😂😑نه بابا به این نتیجه رسیدم که اینجا موندن فقط وقت تلفیه وگرنه به این زودی قصد ازدواج ندارم

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
خیر باید درخواست لغو کاربری بدید به نی نی یار بگید

مرسی . 💜

😂😑نه بابا به این نتیجه رسیدم که اینجا موندن فقط وقت تلفیه وگرنه به این زودی قصد ازدواج ندارم

آره نینی سایت از اینستا اعتیادش بیشتره😂

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه
آره نینی سایت از اینستا اعتیادش بیشتره😂

😂⁦👏🏻⁩

کجا میری🥺 لغو نزن خروج بزن یه روزی دلت تنگ شد بتونی برگردی

🥺🥺باشه عزیز دلم 🥺💜.

دوست دارم به زودی برمی‌گردم مواظب خودت باش 🥺💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز