2777
2789
چرااا

سلیقه هرکس متفاوته خوشگلم

از نظر من یا دختر خوش هیکل و لاغر باید چیزای کوتاه و کتی و جوری بپوشه که خودشو نشون بده

رنگ مشکی گشاد آدمو خیلی ریزه میزه مکنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ بندي زياد داره ولي مشكي ندارم  با همه چي ام ست ميشه

یه مشکی بخر که انقدر گشاد نباشه چون چاق نیستی که لاغری حداقل توش گم نشی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
چتهههه خودش دوس داره من فقط تایید میکنم😂😂😂تو تمام تلپیکای عکس مانتو نظرم اینه😂😂 نرفتی که هنوز

ساعت ۲...۳ میرم

تا اون موقع از حضورم فیض ببر 😐💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من لاغرم  همش دنبال يه مدلايي ام كه چاق نشونم بده

خب رنگ مشکی گشااااد لاغرتر نشونت میده

رنگ روشن باشه بهتره

مشکی باید کوتاه باشه تا پر تر نشون بده

اوه😐💔 فیض بده فیض دووووس😈 مخصوصا اون ساعت😈😈💜💜

هم نشینی با شیما درت اثر کرده

یه کاری نکن ۵۰ تا اعلان برات بزارم بعد برم😉

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منو شیما لنگه همیم😂😂😂😂 چجووووری😈😈😈 اعلاناتم دوووس😈😈

میزارماااا👿👿👿