2777
2789
عنوان

❤❤❤پرسپولیسی ها حالتون خوبه❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 208 پست
وای فقط اونجا ک از شدت حرص دعوا راه انداختن😂😂😂😂😂

آره واقعا عادتشونه وقتی میبازن حرصی میشنن دعوا راه می اندازن 😆😆😆😆

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهرنوش ريپلاي نميشي

كلااا توو همه بازيااا يه پناالتيي بوده ك حق استقلال بووده بهشون ندادن😁😅😁

بعد اخرش يا دعوا ميكنن يا فحش ميدن بخاطر همون حقيه ك ازشون خورده ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره واقعا عادتشونه وقتی میبازن حرصی میشنن دعوا راه می اندازن 😆😆😆😆

معلوم نیس از کدوم جنگلی فرار کردن 😂

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

پرسپولیسیا همچین میپریدن بالا و حلقه بسته بودن ک معلوم بود براشون معجزه بود این برد ایشالا ک حسرت آسیایی شدن تا ابد تو دلشون بمونه تا روزی ک منقرض بشه نسلشون و ریشه کن بشن از جهان فوتبال.مافیای فوتبالی

یه استقلالی بهم گفت بیشعور😭😭🥺🥺

عزيزممم اينا الان شمشير خوردننن توقعي ازشون نميشه داشت ك🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

زخم شمشيره ها شوخي ك نيستتت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عالی❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انصافا استقلال خوب بود امروز، 

با کمک تیم داوری عالی بود😊😉

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

جدا از همه چی قبول حق پرسپولیس بود و برد امروز

اما هیچی از افتخارات ما کم نمیکنه و عشقمون بیشترم میشه ب تاج💎🏆🏆

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
عزيزممم اينا الان شمشير خوردننن توقعي ازشون نميشه داشت ك🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ زخم شمشيره ها شوخي ك ...

وا کل بازی دست ما بود ک اون موقیت گل هم ک اصن از روهوا جور شد واستون.

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
عزيزممم اينا الان شمشير خوردننن توقعي ازشون نميشه داشت ك🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ زخم شمشيره ها شوخي ك ...

آخه من فقط پرسپولیس_سرور_استقلال#  رو گزاشتم عین همه تاپیکا بدون حرف

ریپ زده خودت و هرکسی که اینو لایک میکنه شعور نداره 😐🤦‍♀️😭

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
پرسپولیسیا همچین میپریدن بالا و حلقه بسته بودن ک معلوم بود براشون معجزه بود این برد ایشالا ک حسرت آس ...

آخی حالت بده اشکالی نداره بزرگ‌ میشی یادت میره اشکالی نداره همین پرسپولیس استقلال ببره سرور استقلال باشه از جام آسیا بردن شیرین تره 😊😁❤❤❤❤❤❤