2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست
خوکچه چیه؟؟؟؟ خوک که نجسه این فرق داره؟؟؟

خوکچه از راسته جوندگان هست عزیزم ربطی به خوک نداره که اصلا مثل خرگوشه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوکچه چیه؟؟؟؟ خوک که نجسه این فرق داره؟؟؟

خوکچه یه پستاندار کوچیک هست 

یه چیزی بین موش و خرگوشه

اسمش خوکچه‌ست ولی کاملا با خوک فرق داره

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
عزیزم گربه نجس نیست ولی موی بدنش نباید همراه لباس نمازگزار باشه ولی گذشته از این بحث موی گربه و&nb ...

پرسیدیم فدات شم فقط گربه که حییون‌حرام گوشت‌میخوره مشکل داره انگلی که‌میگیم فقط توی زن حامله باعث سقط میشه فقطم باید مستقیما مدفوع وارد دهنت بشه از مو اینا منتقل نمیشه اگه خدایی نکرده یک درصدم کسی تو موقعی غیر بارداریش انگلشو بگیره بدنش واکسینه میشه نسبت به انگل 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
نه خوکچه اصلا ربطی به خوک نداره  یچیزی شبیه موش و خرگوشه  دم نداره جوندس

آهان

ممنون 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
نگهداری ازش سخته؟ خیلی نزدیکتون میشه؟ خونه رو کثیف میکنه؟

نه اصلا سخت نیست فقط صبا ساعت پنج یه بار بیدارمون میکنه کاری به کارمون نداره فقط محبتش کم بشه خودش میاد بغل اصلا کثیف کاری نداره خاک داشته باشه خودش میره دسشویی

آهان  ممنون

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
خوکچه از راسته جوندگان هست عزیزم ربطی به خوک نداره که اصلا مثل خرگوشه

ممنون عزیزم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

عزیزم

چه نازه

نه خیلی بچه آرومیه☹️وحشی میشه میکنمش تو باکس😂

مامان من نماز میخونه امکان نداره نپره بهش🤣میپره چادرشو شکار کنه

عزیزم گربه نجس نیست ولی موی بدنش نباید همراه لباس نمازگزار باشه ولی گذشته از این بحث موی گربه و&nb ...

موی هیچ حیوان حرام گوشتی نباید به لباس نمازگذار باشه فقط گربه که نیست خرگوش هم حرام گوشته

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
مامان من نماز میخونه امکان نداره نپره بهش🤣میپره چادرشو شکار کنه

عشق ترین موجودیه که تو زندگیم دیدم😂❤️

حس میکنم میفهمن که کی ازشون بدش میاد من همسرم خیلی براش وقت نمیزاره انقد میزنه تو سرش🤣😂

ماهی که به خشک اُفتد قیمت بداند آب را...
موی هیچ حیوان حرام گوشتی نباید به لباس نمازگذار باشه فقط گربه که نیست خرگوش هم حرام گوشته

درسته عزیزم

من اون دوستمون که گفت گربه دارم گفتم

عشق ترین موجودیه که تو زندگیم دیدم😂❤️ حس میکنم میفهمن که کی ازشون بدش میاد من همسرم خیلی براش ...

وای ما اصلا جرعت اینکارارو نداریم گربه الفا هست یکی بزنیمش دوتا میخوریم ازش جرعت خشن بودن نداریم فقط محبت🤦‍♀️