2777
2789

من خوبم چون امروز فوتبال پرسپولیس جونمه⁦❤️⁩ با استقلال

...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔...                                                                                                  ( دهه شصتی هستم )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسایمون یه آهنگ گذاشته از اول تا آخرش میگه خرابم کردی خرابم کردی خودشو زنشم فکر کن همش تکرار میکنند ...

خرابم کردی هرچی ساختم ازت توی سرم خرابم کردی 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
من دلم واسه ماه رمضون تنگ شده... کسی مثله من هست؟!

من   خیلی دلتنگ ماه مبارکم

...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔...                                                                                                  ( دهه شصتی هستم )

اره منم حوصله ندارم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
حوصله ندارم فرداافتابی باشه میرم مانتومخرم موهامورنگ میکنم  خسته شدم ازخونه    

چه کاره خوبی میکنی . یه شالم بگیر از طرفه من سنت کامل بشه .من هر چی داشتم و نداشتم پول از خودمو خواهرم دادم به شوهرم که چکش برگشت نخوره قبله عید مژه گذاشتم الان نصفیش رو هواست موهام داغون ولی چه کنم که الان پول اصلا واسه خوشگلاسیون ندارم 🤣

چه کاره خوبی میکنی . یه شالم بگیر از طرفه من سنت کامل بشه .من هر چی داشتم و نداشتم پول از خودمو خواه ...

والامنم نزدیک ی تومن دادم شوهرم چهارصدشو برگردوند ب هوارفت  الانم چهارصدمونده خاک بریزم سرش بابام ی میلیون داد برم لباسم بخرم دعاکردم باهاشون یامادرم یعنی پولشو ریختم حساب پشیمونم  

رنگ ولایتhaircolorist
والامنم نزدیک ی تومن دادم شوهرم چهارصدشو برگردوند ب هوارفت  الانم چهارصدمونده خاک بریزم سرش باب ...

یه نصیحت از من بشنو موقع دعوا جو گیر نشو پولی که بهت کادو دادن پس بدی بعدش عجیب پشیمون میشی والا خواهر پولو که پس نمیدن

یه نصیحت از من بشنو موقع دعوا جو گیر نشو پولی که بهت کادو دادن پس بدی بعدش عجیب پشیمون میشی والا خوا ...

هیچموقع پس نمیدن ولی هی مامانم میگفت س ساعت رفتی نخریدی  

ای خودت تنهانرو باشوهرت بروحالانزدیک باشوهررفتم

چراانقدرارایش دلری درصورتی ک دیگ خب همه ارایش دارن و ماسکم میزنم و هزارتاگیردیگ پیش شوهرم دیگ گفتم نمیرم حونشون اعصاب خودمم دیگ ندارم بخدا بچه۶ساله دارم بازم گیرمیدن والاالان دختراشم ارایش دارن یاتنهامیرن بیرون

رنگ ولایتhaircolorist