2777
2789

مهم نیست  برام نویدمحمدزاده رفته با فرشته حسینی ولی اینک ایرانیا همشون بخاطر افغانها میوفتن ب جون هم وفحش میدن وطرفداری بیگانه رو میکنند زشته وجای تاسف داره!بعضی پسر دخترا ایرانی ک نگو انکار از صدتا افغانی بدترن انقدک پشته افغانباهستن! انگار ی چیزی بهشون میرسه

بخداقسم اگ ماایرانیا تو افغانستان بودیم از مردامون بیگاری میکشیدن و از زنامون سواستفاده جنسی میکردن اکثریتشون؛و ازهمه مهمتر پسر دخترای افغان میان میگن شما ایرانیا حقتونه شما کشورتان بیخوده شما الید شما بلید!!! و ازهمه بدترمیان مبگن چون دخترای ایرانی اصیل خرابن وپسرا ایرانی میدونند دخترا ایرانی بدرد  زندگی نمیخورن میرن سمته دخترای اصیل نجیب افغان!!!

این یعنی چی چقد خودمونو بی ارزش کردیم چقد رو دادیم ک ب این بی حیایی شن چقد رودادیم ک توبیرون درگوش هم ۰چیزی بگن بهمون نکا کنند بزنند زیر خنده!چقد رودادیم ک ب کشورمونو خودمون بی احترامی کنند واقعا تاسف داره ایرانی غریب دوست وبیگانه پرست باشه

طرفداری از انسانیت بر ملیت ترجیح داره

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من نژادپرست بودن در هر شکلی زشته

هیچکسی به کسی برتری نداره 

اینکه هرکسی کجام به دنیا اومده نه انتخاب خودش بوده نه باعث میشه آدم بهتری باشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

والا تاجایی که من دیدم همه بهشون توهین میکنن و فحش میدن که البته اصلا این کار درست نیست ولی خب بعضیا هم از اینور بوم افتادن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

اگه بقیه اینقدر نژاد پرستن و افکارشون در حد قبل از تمدن باقی مونده مشکل خودشونه

قرار نیست ما هم‌ مثل اونا باشیم

این مرزها رو خودمون کشیدیم و اصلا هم‌ مهم نیستن و قراردادین هممون مثل هم‌ انسانیم،تمام

طرفداری از انسانیت بر ملیت ترجیح داره

عزیزم من مبگم طرف حق باشن ن اینکه همدیگروبفروشن و افغانیا بیان بی احترامی کنند زیر پستاروخونده باشید متوجه بی احترامی میشید و من خودم با افغانیا همسایه بودیم وخیلی دیدم این چیزازو

تو این اوضاع و احوالی که افغانستان یا هر کشور جنگ زده ای داره، انسانیت حکم میکنه سکوت نکنیم ولی با شما هم موافقم بعضیا جوگیر میشن به ایران و ایرانی فحش میدن !

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

برای منم سواله چرا بعضیا اینقدر نژاد پرستن.

درضمن یا افغان یا افغانستانی بگو بهشون

افغانی واحد پولشونه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻