2777
2789

؟؟؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایسلان ماسک ک بود و چ کرد ۱۸ نمره

غول اقتصاد

یکی از پولدارترین مردهای جهان

صاحب تسلا

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
آره بیت کویین سر یه حرف داغان شد

الان من اتریوم دارم بفروشم ریپل بخرم؟؟؟؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه ه ها پسر مهرو تک کنید اطلاعاتش خوبه

الان من اتریوم دارم بفروشم ریپل بخرم؟؟؟؟

نمی دونم به خدا 

باید نظر کارشناس اقتصادی رو بدونی 

من در جریان نیستم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
نمی دونم به خدا  باید نظر کارشناس اقتصادی رو بدونی  من در جریان نیستم

چطور تک کنم پسر مهرو بلد نیستم

شما کاری به حرف ها نداشته باش از لحاظ تکنیکال و فاندامنتال تحلیل کن 

اگر به حرف اون بود که الان دوج کوین میاست خیلی بالا رفته باشه اما با مصاحبه جند روز پیشش بالاتر که نرفت هیچ خیلیم اومد پایین 

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

😏😏😏😏پنج ساله ارزه دیجیتال هست ولی باشه حالا که شش ماهه ایرانیا ازش فهمیدن 💩💩💩💩 توش مثل بورس بابا ول کنین دیگه با این خرید و فروشای تهاجمیتون 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
چطور تک کنم پسر مهرو بلد نیستم

پسر مهرم یکی عینه پسر جوانمرد که همه رو برد توی بورس و فاتحه زندگی همه رو خوند و بعدم از ساین پرتش کزدن بیرون به اینجا اعتماد نکن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
پسر مهرم یکی عینه پسر جوانمرد که همه رو برد توی بورس و فاتحه زندگی همه رو خوند و بعدم از ساین پرتش ک ...

عزیزم من تو یکی از تاپیکا پست اقای جوانمردو خودم با چشمای خودم دیدم خداشاهده گفت بورس بالا می ره ولی شهریور ریزش داره چند بار گفت کاری به شخصیتش ندارم ولی این پست و من خودم خوندم 

شما کاری به حرف ها نداشته باش از لحاظ تکنیکال و فاندامنتال تحلیل کن  اگر به حرف اون بود که الا ...

خب من اطلاعاتش کمه بنظرشما ریپل چی میشه بخرم نخرم 

ات رسوم کلاسیک بفروشم بزارم بمونه یانه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز