2777
2789

گوزوها_الان_میان# 🤪😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم یاد یه چی افتادم بدبختی خنده دار نیس🙁اقا سوم راهنمایی یه دختره توی نیمکتمون پری شده بود نمیدونم نفهمیده بود مانتوش کثیف شده بود پاشد بره من خر نشستم سرجاش🙃ندیدم واااای هنوز یادمه

ترم پیش امتحان دادیم بلد میان ترم نداده بودیم نمره ای که استاد گذاشته بود داخل سامانه نمره ی امتحان از ۱۲ نمره بود ولی چون میان ترم نداشتیم سامانه از ۲۰ نمره حساب میکنه،ماهم ۹.۷۵شده بودیم دوستم تا نمره رو دیده بود پیامدادهبود ب استاد ک اره من بدبختم بابام معتاده پول نداریم شهریه بدیم دوشیفت دارم کار میکنم و...

نمیدونست که نمرش از۲۰ حساب میشه 

هیچی دیگه استاده کلی بهش خندید و این ترمم چنتا درس دیگه باهاش داره 

هنو سرکلاسل اسکلش میکنه🤣

کلاس دوم همکلاسیم سرما خورده بود عطسه کرد و یک نسیم بلند و پرسروصدایی از پشت مبارکه بیرون زد من بغل دستش کلاس رف رو هوا معلم هول شده بود میکف کی بود کی بود هرکی بود بگه وکرنه ب همتون قابل قبول میدم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝