2777
2789

گوزوها_الان_میان# 🤪😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم یاد یه چی افتادم بدبختی خنده دار نیس🙁اقا سوم راهنمایی یه دختره توی نیمکتمون پری شده بود نمیدونم نفهمیده بود مانتوش کثیف شده بود پاشد بره من خر نشستم سرجاش🙃ندیدم واااای هنوز یادمه

ترم پیش امتحان دادیم بلد میان ترم نداده بودیم نمره ای که استاد گذاشته بود داخل سامانه نمره ی امتحان از ۱۲ نمره بود ولی چون میان ترم نداشتیم سامانه از ۲۰ نمره حساب میکنه،ماهم ۹.۷۵شده بودیم دوستم تا نمره رو دیده بود پیامدادهبود ب استاد ک اره من بدبختم بابام معتاده پول نداریم شهریه بدیم دوشیفت دارم کار میکنم و...

نمیدونست که نمرش از۲۰ حساب میشه 

هیچی دیگه استاده کلی بهش خندید و این ترمم چنتا درس دیگه باهاش داره 

هنو سرکلاسل اسکلش میکنه🤣

کلاس دوم همکلاسیم سرما خورده بود عطسه کرد و یک نسیم بلند و پرسروصدایی از پشت مبارکه بیرون زد من بغل دستش کلاس رف رو هوا معلم هول شده بود میکف کی بود کی بود هرکی بود بگه وکرنه ب همتون قابل قبول میدم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝