2777
2789
عنوان

چاق شدن بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 54 پست
از بازکننده اشتها بدم میاد 

خب تا اشتها نداشته باشی که چاق نمیشی😁

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  
شیروپودرسنجدوسویق گندم

شما نتیجه گرفتید ؟؟ سویق گندم و سنجد از کجا باید بگیرم ؟ 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همه چی بخور ولی زیاد بخور، تند تند بخور  سالاد الویه بخور  نون با برنج بخور  ...

فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

منم لاغر بودم بهم گفتن ک‌میخای چاق شی سویق سنجد یا کره بادام زمینی بخور کره بادام زمینی روم تاثیر داشت یکم تپلی شدم ی هفتس ک‌میخورم ولی الان فصل امتحانامه لاغر میشم باز از استرس

منم نمی‌دونم باید چکار کنم . از امروز تصمیم گرفتم جوانه گندم و عسل بریزم تو مخلوط کن روزی یه لیوان ف ...

انشالله

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
 تند تند خوردن خیلی تاثیر داره تو چاق شدن

خب هی تند تند میخورم

خوش به حالت من میخوام لاغر شم همیشه تو تاپیکام یکی میاد برعکس این جمله رو بهم میگه. گفتم الان وقت ...

😂😂😂😂😂من چاق دوس 

شیروپودرسنجدوسویق گندم

مرسی عزیزم 

👌👏🤣🤣🤣

😁😁😁😂

#آموزه_های_یک_خیکی😂😂😁😁😎😎

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
منم چاق شدن شده ارزوم نمیدونم چی بخورم چاق شم اخه هیچی روم تاثیر نداشت😢😢

دقیقا منم

من یه مدته قرص ستیریزین میخورم (برا حساسیته)ولی اشتهامو باز میکنه قبلنم مخمر آبجو میخوردم بد نبود

مرسی عزیزم  چاقم شدی با قرصه

بیا از من ببر ۱۵ کیلو من ۲۰ کبلو اضاف دارم

من ۱۵ تا کم😔☹🙄😬