2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 58 پست
از زندگیت بهمون بگو بذار ما هم الگو ازت بگیریم

چشم ولی شاید الگوی مناسبی نباشم

من از ۱۸ سالگی کار کردم و یادمه زمستون ۸۸ دقیقاً ۱۰۷ تومن داشتم یه‌ خونه رهن کردم ۴۰ و خورده‌ای بقیه‌اش رو هم یه خونه توی جنوب شهر پیش خرید کردم و دیگه تیکه تیکه تونستم ۷۵ تومن رو پر کنم و هرچقدر تلاش کردم بفروشمش نشد و بیخیال شدم و اجاره‌اش دادم و سال بعدش دو برابر فروش رفت و بعد از اون هم دیگه مسکن راکد شد و ما هم با سود کمتر ولی آرامش بیشتر کار کردیم حالا این ما بین ارشد هم گرفتم و هر ۳ تا آزمون نظام مهندسی رو هم قبول شدم گرچه آزمون محاسبات رو با رنج و مشقت بسیارررر

همچنان توی املاک هم کار می‌کردم یه مدت هم توی استودیو های مختلف کار کردم تا بالاخره سال ۹۴ با یکی از دوستان تونستیم استودیوی خودمون رو اوکی کنیم 

سال ۹۶ هم که ازدواج کردم 

و حالا هم یک فرد بیکارِ انگل جامعه هستم که صبح تا شب تو خونه هست

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

این رایگانه  گوهردشت کرج

عزیزم سلام من امروز یه کارآموزی حسابداری رایگان پیدا کردم که تو موسسه ی حسابداریه،قبولم کرد،از 9 صبح تا 5 بعداز ظهر هر روز،به نظرت برم خوبه؟کار یاد می گیرم توش؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام من امروز یه کارآموزی حسابداری رایگان پیدا کردم که تو موسسه ی حسابداریه،قبولم کرد،از 9 صبح ...

سلام عزیزم

بله گلم

عالیه

خودت متوجه میشی که میخوان کار بهت یاد بدن یا نه

اگه دیدی کلا دنبال کارهای الکی و بایگانی میفرستنت بعد از دو هفته بیا بیرون

ولی معمولا کار یاد میدن

برات ارزوی موفقیت دارم عزیزم 

عزیزم سلام من امروز یه کارآموزی حسابداری رایگان پیدا کردم که تو موسسه ی حسابداریه،قبولم کرد،از 9 صبح ...

عالیه اگه کار بهت یاد بدن منم کرونا تموم شد میرم کار آموزی معماری 

❤️
من ۲۴سالمه سرکار نمیرم درسم نمی خونم منتظرم کرونا تموم بشه برم سرکار ودانشگاه مجرد هم هستم توی خونه ...

زندگی خودته هر جور خودت صلاح میدونی 

ولی شاید تا ۱۰ سال دیگه کرونا نرفت 

میخوای درجا بزنی ؟

حالا حضوری نه ولی حداقل اینترنتی و دورکاری شغلی ادامه تحصیلی چیزی که عمرت به بطالت نگذره

روزای طلایی زندگیت هست

زندگی خودته هر جور خودت صلاح میدونی  ولی شاید تا ۱۰ سال دیگه کرونا نرفت  میخوای درجا بزن ...

انشاالله که زود ازبین می‌ره ولی خب من وخانوادم بیماری زمینه ای داریم برای همین دیگه سرکانمیرم قبل از این کرونای کوفتی من بیمارستان کارمیکردم بعد کرونا دوباره اگه بخوام میتونم برگردم اونجا

❤️
انشاالله که زود ازبین می‌ره ولی خب من وخانوادم بیماری زمینه ای داریم برای همین دیگه سرکانمیرم قبل از ...

اینترنتی یه چیزی یاد بگیر 

نمیدونم رشته تون چی هست

ولی یه چیزی که به پیشرفت کاری تحصیلیتون کمک کنه

یا یه چیز هنری

اینترنتی یه چیزی یاد بگیر  نمیدونم رشته تون چی هست ولی یه چیزی که به پیشرفت کاری تحصیلیتون کم ...

۲ماه مونده به کنکورم  می خوام دوباره شروع کنم به درس خواندن بعد کرونا هم برم  سرکار خودم یا میرم کارآموزی معماری رشتم معماریه

❤️
عالیه اگه کار بهت یاد بدن منم کرونا تموم شد میرم کار آموزی معماری 

دقیقا اگه فقط بیگاری نباشه خوبه،وگرنه فقط وقت هدر میره و پول کرایه ماشینه بیخوده،توکل به خدا ان‌شاالله کار یاد بدن