peransseakhmoo مدیر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 468 عنوان پیش بینی دربی امروز 🔴 🔵 کری آتیشی | مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 202 پست به نظرتون نتیجه چی میشه؟ و استقلالی هستین یاپرسپولیس 1400/02/24 | 09:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madridiista عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3081 شانس ی بار در خونه تو میزنه ن دوبار. دیگه ببند لطفا 🤣 مکتب# _پیروزیادب# طرفداران سیدبلال مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آنها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آنها بگیرد ... استیون هاوکینگ
نرگسگلم عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1192 آها الان کری خونی یعنی اینکه بگیم چون تو بازی قبل باختین تیم بدی هستین؟😂چه استدلال چرتی! اگه فوتبال ... حالت خوبه تو داری بازی 3سال پیش جام حذفیا پیش میکشی خودت منم جوابتا دادم وگرنه که پرسپولیس نیاز به حرف نداره خودشا تو زمین نشون میده.
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 راستی بازی با ذوب اهن رده 15 چند چند شد من شنیدم دو صفر به نفع ذوب آهن.خخخخ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.آخی اشکال ... صبر کن چند ساعت دیگه قیافتون دیدن دارهالبته امبدوارم داور تبانی نکنهسوبله شدن تو وقت های اضافه یادتونه؟ 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 من صبح رفت حموم کیسه ام کشیدم🙃🙃🙃🙃 لنگ بردی با خودت؟ 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
madridiista عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3081 راستی بازی با ذوب اهن رده 15 چند چند شد من شنیدم دو صفر به نفع ذوب آهن.خخخخ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.آخی اشکال ... خداروشکر این بازی رو باختیم تا شما طفلکیا قبل دربی یه حرفی واسه زدن داشته باشین!اشکال نداره.به جاش امشب که لوله شین دردش باحال تره.تا شب وقت دارین که در توهمات تون سیر کنین مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آنها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آنها بگیرد ... استیون هاوکینگ
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 صبر کن چند ساعت دیگه قیافتون دیدن داره البته امبدوارم داور تبانی نکنه سوبله شدن تو وقت های ... 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
madridiista عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3081 صبر کن چند ساعت دیگه قیافتون دیدن داره البته امبدوارم داور تبانی نکنه سوبله شدن تو وقت های ... این فرهاد همون فرهاده! خداشاهده اشک شون رو درمیاره😂 مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آنها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آنها بگیرد ... استیون هاوکینگ
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 خداروشکر این بازی رو باختیم تا شما طفلکیا قبل دربی یه حرفی واسه زدن داشته باشین! اشکال نداره.به جاش ... عکسی ک فرستادمو ببین 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
نرگسگلم عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1192 صبر کن چند ساعت دیگه قیافتون دیدن داره البته امبدوارم داور تبانی نکنه سوبله شدن تو وقت های ... عزیزماز همین الان داریدخودتونا اروم میکنید برای بعد باختتون تبانی داور.😂😂😂😂😂اخه تیم شما در حدیم نیست که بخوایم تبانی کنیم.
نرگسگلم عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1192 لنگ بردی با خودت؟ نه کیسه کشیدم به همه جام مخصوصا.....😂😂😂😂😂
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 عزیزماز همین الان داریدخودتونا اروم میکنید برای بعد باختتون تبانی داور.😂😂😂😂😂اخه تیم شما در حدی ... سپاهان یه پنالت نگرفت و گل مردود برای شما 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
madridiista عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3081 عکسی ک فرستادمو ببین باحال بود👍😁 مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آنها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آنها بگیرد ... استیون هاوکینگ
amiirrooo عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2986 نه کیسه کشیدم به همه جام مخصوصا.....😂😂😂😂😂 نوچ نوچ نوچبه لنگ بی احترامی کردی؟😠😂💙 💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙
نرگسگلم عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1192 یعنی خداوکیلی بعد از 4بار جامی که ما پشت سر هم گرفتیم شما هنوز روتون میشه عدد 4نشون بدید.خیلی خوبید شما ولی نمادتونا عوض کنید 6 یعنی شش تایی 4 یعنی چهار بار پشت هم جام گرفتن.این دوتا عدد دیگه استفاده نکن.باشه گوگولی.
نرگسگلم عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 1192 نوچ نوچ نوچ به لنگ بی احترامی کردی؟😠😂💙 نه رفتم کیسه کشیدم چرک کردم.😛